bloggheader6

Nyföddfotografering, Nova Liv.

Skrivet av Caroline Eriksson 16.12.2019 | 0 Kommentarer

När Nova var nio dagar ung så fick vi besök av en fotograf. Och inte vilken fotograf som helst, utan Cecilia, som fotograferade de magiskt vackra gravidfotografierna av mig (länk nere i blogginlägget till gravidbilderna).

Tidigt i graviditeten så bestämde vi oss för att ha en nyföddfotografering, för att få föreviga barnets första tid. Och det var självklart att Cecilia, som är specialiserad och har gått utbildningar om säkerhet vid nyföddfotograferingar, som skulle föreviga Nova Liv.

 

"Den första tiden med er bebis är underbar men kort, och en nyföddfotografering är ett perfekt sätt att föreviga denna första tid. Ert barn kommer aldrig mer att bli så liten igen."

- Cecilia Calrén

 

Jag klickade så bra med Cecilia under gravidfotograferingen, så det kändes som om en gammal vän kom på besök den där fredagen i slutet av november. Med sig hade hon all rekvisita som behövdes till fotograferingen, stora dukar, blixtar och allt kändes så proffsigt.

Medan barnrummet, som för tillfället är ett tomt rum (eftersom barnet sover med oss och inte behöver några saker för tillfället), förvandlades till en miniatyr studio med värmeblåsare, ammade jag Nova så hon skulle vara mätt och belåten.

 

Cecilia paketerade in Nova i en filt, vilket gjorde att Nova blev så lugn och avslappnad. Det kändes säkert som att få vara i magen igen. Fotograferingen gick smidigt och flickan var nöjd hela tiden. Som föräldrar kunde vi slappna av och lita på att Nova var i trygga händer.

Vi fick även till en familjebild. Vår allra första familjebild.  Så fina bilder och minnen för evigt. Tack för en trygg och fin fotografering!

 

DSC4908webbNova Liv, 9 dagar ung.  Så underbar, så älskad.

 

Är du gravid, eller vill också föreviga spädbarnstiden på bild, så rekommenderar jag Cecilia alla dagar i veckan. Här är hennes hemsida, där du även kan hitta bild och citat av mig. 

 

Läs även:

Igår var jag vacker som en gudinna

Vacker som en gudinna - del 2

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar