Bloggheader Caroline3

Nytt smeknamn av byns barn

Skrivet av Caroline Eriksson 02.04.2017 | 0 Kommentarer

Många känslor har omfamnat mig den sista tiden, men "snygg" är ganska långt ner på listan. Speciellt när jag arbetat med grundarbetet på tomten. Istället har jag ba satsat på att hålla mig varm, med hjälp av utekläder jag fått låna från svärmor. Den röda och lila dressen ser ut att vara lika gammal som jag, men den är varm och har fått mig att orka arbeta utomhus, och det är huvudsaken. 

Sak samma då, om det skulle rymmas två Caroline i den, tänker jag.

 

Men oj så jag har längtat på det som komma skall, då vi får tak över huvudet och får börja arbeta på insidan. Att klä på sig något annat, mer funktionellt och snyggare. Som mina rosa arbetsbyxor.

Och det börjar bli på tiden, eftersom jag nu fått ett nytt smeknamn av byns barn.

 

Igår, efter att ha arbetat lite på tomten, gick jag och sambon till butiken för att handla mat. Hann knappt stiga innanför dörren, när ett par barn hälsade på mig med orden: "HEJ TOMTEN!".

Tänkte första muttra något om "ungar som inte har folkvett", men sen höll jag ba huvudet högt och gick stolt med mina kläder.

 

Tomten ser er, så va snäll.

 

jultomtecarro

 

Bild från en och en halv vecka sen. Nu idag ser det helt annorlunda ut vid tomten, och man behöver inte få höftleden ur led för att slippa innanför sockeln.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar