blogghedaear

Obehagliga nyheter

Skrivet av Caroline Eriksson 15.03.2016 | 0 Kommentarer

Fick höra något obehagligt just innan läggdags igår. Jag var i köket och från vardagsrummet ropar sambon att något flyger i rummet. Trodde det var på tv och bad honom spola bakåt så jag också fick se. För han brukar se film-misstag som ingen annan ser. Men det var tydligen på riktigt. Något stort och grönt (??) hade tydligen vaknat till liv från sin vintervila och flugit förbi hans ansikte. 

 

Jag är rädd för insekter, samtidigt som de tar fram en mordisk sida i mig. Lite bättre idag än för fem år sen, då jag sprang runt och sprayade Raid på småstenar. Väste: "Moahaha nu fick jag dig din jäkel" och rusade in igen. Idag tål jag spindlar, men getingar och oidentifierade kryp som flaxar runt ger mig sprutsvett. Speciellt om de är inne i lägenheten och jag just ska gå och sova. 

 

Såg inte den stora gröna insekten mer igår kväll. Höll sambon i handen (läs: drog honom) till varje rum för att se om den var där. Låg och spände öronen tills jag började snarka och nu är jag på min vakt. Tror den väntar på att komma fram, passligt tills när jag är ensam hemma ikväll.

 

Får väl ta och lyfta upp en av alla glada katter och jaga insekten, som jag gjort många gånger, till insekten dör. 

Laddar upp med måriskaffi.

 

kaffe

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar