bloggheader6

Om du ser det här, så ska du veta att du är underbar.

Skrivet av Caroline Eriksson 31.05.2017 | 0 Kommentarer

Idag är en bra dag, på många sätt. Men den största orsaken är den känsla som omger mig. Jag är ganska lugn, harmonisk och känner att allt är liksom möjligt. Och vad som än sker, så är det okej. 

Här är några punkter jag speciellt glädjer mig extra mycket för idag:

 

- Såg min brors namn på ot.fi bland utexaminerade människor. Jäklar vad du är bra!

- Jag gjorde en dream-map, eller vad man nu kallar det, idag. Man klipper ut allt det vackra från tidningar. Sånt man drömmer om och vill ha i sitt liv. Fastnade för texten "Jag är värd att bli omtyckt som jag är, utan att behöva göra alla nöjda först.", och det ska banne mig bli mitt nya motto för livet. 

- Känner mig fri, och det är något jag också upprepar för mig själv som ett mantra. Speciellt om jag märker att jag stör mig på något som jag inte kan göra något åt, eller som ens har något med mig att göra. Varför stressa eller lägga energi på hur andra väljer att leva sina liv?! Istället säger jag ba "JAG ÄR FRIIII!" och så känns allt bättre. Det borde alla prova på ibland. Ta ett glädjeskutt och säg "JAG ÄR FRIII!".

- För en tid sen, typ så länge det tar för ett paket från Kina att anlända i Petalax, klickade jag hem billiga grejsimojs från internet. Igår fick jag hem ett klistermärke som visar Jesus som kramar om en katt. Den kostade 10 cent.

Fick också hem ett något dyrare paket som innehöll ett set med klistermärke att pryda min macbook med. Det skulle tydligen vara eco-friendly, men det tror jag inte på för fem penn. Men nu är alla sidor av min dator i vacker rosa marmor, och det höjde min inspiration att sitta vid datorn betydligt mer.

 

Dessutom lyckades jag få på allt utan luftbubblor eller nervsammanbrott. Härliga tider vi lever i.

 

IMG 5606

IMG 5619

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar