bloggheader6

Onsdagslistan

Skrivet av Caroline Eriksson 18.11.2020 | 2 Kommentarer

Som vårdledig så är det här med att ha koll på veckans dagar inte prio ett. Eller något som är nödvändigt. Att vara ledig under denna pandemi gör nog så att jag helt och hållet försvinner in i babybubblan här hemma, för man gör liksom inte mycket annat nu. Men idag är det onsdag, för det vet jag. Och passligt nog hittade jag en rolig "onsdagslista" på Fina Christinas blogg (som hon hittade på en annan blogg, som i sin tur hittade den på en annan blogg), och tänkte ta och fylla i den här och nu.

125565303 747642039294363 4290478587147229839 n

Det här är jag idag och de fina strumporna jag håller på att sticka åt Nova. Jag stickar två strumpor på samma gång på rundsticka.

Smidigt och roligt.


Tre guilty pleasures? 

Jag ser på serier som Paradise Hotel och Big Brother. Minns ännu att förlossningen startade på allvar för ett år sen då jag inte längre kunde koncentrera mig på avsnittet. Skickade till och med åt Fredrik då: "Jag spyr och mår dåligt, och kan inte ens se på Paradise Hotel".
Annars finns det nog väldigt lite jag känner mig skyldig för att tycka om. Alltså, så länge det inte skadar mig eller någon annan så tycker jag man kan fortsätta göra sådant som man tycker om.


När grät du senast och varför?

Typ, igår? Det var internationella prematurdagen, och jag höll på att gråta av VCS förlossning och VCS barnenhetens uppdatering på instagram. Det var bara glädjetårar, men tårar ändå.

 

När kan du vara dig själv till 100%? 

Allt som oftast är jag nog mig själv, men kanske olika versioner av mig. Ibland är jag lite mer avskalad, medan jag andra gånger släpper loss helt och hållet. Tycker livet är för kort för att inte vara någon annan än sig själv.

 

Tre saker du avskyr?

1. Patriarkatet. 2. Insekter (speciellt getingar och fästingar). 3. Postinen.


Hur var du i skolan? 

Det beror på vilken skola du tänker på. Högstadiet, mjä. Första yrkesskolan; gjorde mitt bästa, men var inte bra. Var ärligt talat ganska skoltrött. Andra yrkesskolan; toppbetyg i alla ämnen. Får se hur jag blir i min tredje yrkesskola nu. Tänker i alla fall inte ta någon press att prestera mer än nödvändigt.


Vad blir du stressad av? 

Livet? Haha. Mycket. Gubbar på internet (men inte alla män), när toapappret är slut eller när jag ska göra något nytt. Är väl mer pirrig då, typ, positiv stress.


Hur tror du att andra uppfattar dig?

Jag hoppas folk uppfattar mig som en öppen och glad typ.

 

Hur uppfattar du dig själv? 

Som en öppen och glad typ.


En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

Jag tycker det är jobbigt att åka till nya platser, speciellt om det kommer till att köra själv och inte veta hur eller var jag ska parkera. Gör jag dock en sak en gång, så är det inga problem andra gången. Det okända är alltid lite spännande.


Tre (otippade) saker om dig själv?

1. Jag kan vika / rulla tungan så det blir tre "blomblad". 2. Jag drömmer ibland sanndrömmar. Alltså om sånt som kommer ske. 3. Kommer inte på något nu som jag inte redan skulle ha bloggat om tidigare. Jag kan sjunga, spela gitarr, stå på huvudet (innan graviditeten i alla fall) och sticka strumpor.


När känner du dig som vackrast? 

När man vaknar upp med den perfekta frisyren. Lagom mycket rufs och volym.


Något du funderar mycket över?

Ja, livet överlag. Men vill ändå inte tro att jag är en storgrubblare. Låter i alla fall inte tankarna hindra mig.

 

Så, det var den onsdagslistan det. Om du fyller i din egen på din egen blogg, tagga eller länka den till mig i kommentarerna så jag får läsa dina svar. 

 

 

Kommentarer

 • Madeleine Bernas 19/11/2020 12:46pm (3 år sen)

  Gud så snyggt mönster! Har du beskrivning till dessa? :D eller vad heter tekniken?

  • Caroline Eriksson 19/11/2020 10:51pm (3 år sen)

   Tack snälla du. Visst är det?
   Har tyvärr inget namn för det, eftersom jag hittade tekniken på Youtube, men insåg snabbt att jag nog kanske gjorde fel. Men det blev snyggt ändå.
   Kan försöka filma för att visa någon dag i närmaste dagarna. 😊

 • Dementamamman 20/11/2020 11:21pm (3 år sen)

  Hhahahhaha... Kul att man inte är den enda som funderar/ stressar över parkering när man ska till ett nytt ställe 🙈

  • Caroline Eriksson 22/11/2020 8:42pm (3 år sen)

   Härligt att kunna glädjas med andras angst :D

Skriv en kommentar