blogghedaear

Önskade jag visste detta innan jag började med Bullet Journal.

Skrivet av Caroline Eriksson 03.10.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Herregud. Är det nu man ska bli rädd?

Jag sov 12 timmar i sträck denna natt. 12 TIMMAR! Vaknade och funderade vad tusan som hände. För detta händer aldrig. Men kanske kroppen behövde detta, och det är väl nu man ska känna sig utvilad? 

 

Kanske sov jag extra gott eftersom jag valde att rita en drömfångare till min Bullet Journal. Bestämde mig för att rita den efter att ha drömt mardrömmar precis varenda evigaste natt förra veckan, och det verkade ju göra susen. 

 

bulletjournal week40 1

 

Har du ägt en drömfångare?

Jag har haft med mig en och samma drömfångare nu i över 13 år, även om den inte för tillfället är nära sängen. Den är i bilen i handsfacket. Hur den nu hamnade dit är en annan fråga.

 

bulletjournal week40 2

 

Jag gillar mycket med denna veckas design. 1. Det är inte mycket att göra, förutom att bygga på huset. 2. Jag är rätt så nöjd med min drömfångare började se ut.

bulletjournal week40 3

 

Passar även på att visa er hur jag väljer att fylla i min habit tracker för denna månad. Den blir färgglada bollar, som ändrar färg med veckan. 

 

Sen finns det några saker jag önskade jag visste innan jag började med Bullet Journal.

 

 

5 saker jag önskade jag visste

innan jag började med Bullet Journal.

 

1. Det behöver inte vara så fint. 

Det är lätt hänt man tror att ens Bujo ska vara så fin att den kan hängas upp på ett museum. Sanningen är att det handlar varken om design eller hur fin handstil du har. Huvudsaken är att din Bullet Journal funkar för dig. Låt dig inte påverkas av andras Bullet Journal. Inspireras!

 

2. Du kan börja när som helst!

Det skulle ju ha varit logiskt om jag börjat min nya Bujo nu första veckan av oktober-månad, men det bästa med Bullet Journal är att man inte behöver vara logisk. Du behöver inte ett nytt år, månad, vecka eller dag för att börja. He ba ti böri på!

 

3. Det kommer att skita sig.

Och det är helt okej. Jag var förra veckan i valet och kvalet att riva ut en sida ur min Bullet Journal, men valde istället att limma ett tomt vitt papper på den sidan. Som i livet, så går inte allting bra hela tiden. Men då gäller det bara att finna en lösning som du kan leva med. Jag kan leva med en limmad sida. 

 

4. Du behöver inte mycket.

Jag gick och blev riktigt betuttad i Bullet Journaling, och köpte mig färgpennor. Men saken är den att jag klarade mig fint i många månader med endast ett häfte och en penna.

 

5. Alla möjligheter.

Du kan göra precis vad du vill med din Bullet Journal. Det är bara din fantasi som sätter stopp!

Kommentarer

 • Sandra Neuman 03/10/2017 4:07pm (4 år sen)

  Åh vilken fin drömfångare! :D Tack för pushen och tipsen, bara jag får tid att sätta mig ner ska jag starta upp min bujo.

 • Charlotta Palander 03/10/2017 10:18pm (4 år sen)

  Jag vill också börja!
  Men jag har så svårt med det där att börja mitt i något.. Tycker det måste vara en ny månad eller helst ett nytt år :-/

  • Caroline Eriksson 03/10/2017 10:31pm (4 år sen)

   Åh, jag förstår din känsla. Du får suga på bujon som en karamell och vänta tills det blir november då. Kanske du blir riktigt full av inspiration tills dess? :)

  • Caroline Eriksson 03/10/2017 10:31pm (4 år sen)

   Åh, jag förstår din känsla. Du får suga på bujon som en karamell och vänta tills det blir november då. Kanske du blir riktigt full av inspiration tills dess? :)

Skriv en kommentar