Bloggheader Caroline3

Ord som värmer och vacker inredning

Skrivet av Caroline Eriksson 08.12.2018 | 1 Kommentarer

Idag har jag fått en ordentlig egoboost, samtidigt som jag fått läsa så fina ord om mig, så jag var fem före att släppa en glädjetår. Orsaken? Jag är lucka nummer åtta i Anna-Lenas julkalender, och som om det inte hade varit ära nog att bli tillfrågad att vara med i den, så skrev hon så fint om mig att jag bara satt och sa:

"Nämen åååååh! Vad glad jag blir! Ååååh", 

tills min kollega frågade mig vad jag egentligen såg i min telefon. 

 

Läs hela inlägget på Välkommen hem för att få ta del av mina tre bästa tips när det kommer till att inreda ett nybygge. Lyckades få in lite om ekonomi, eftersom jag tycker det är så intressant.

 

sovrum 1

 

Till blogginlägget så fotograferade jag lite nya bilder av vårt sovrum. Har aldrig sovit så gott som sen vi flyttade in. Att ha mörka väggar och ett rum utan extra distraktion gör så gott för sömnen.

Vår säng är extra hög är normalt, och man får liksom hoppa ner från den, eftersom inte fötterna tar i golvet när man sitter på kanten. Trodde att det skulle innebära livsfara, och att jag skulle falla ur sängen var och varannan natt. Istället känns det som att sova på moln.

 

sovrum 2

 

Fantomen hjälpte även till att posera för bilderna. 

 

resizedimage800533 sovrum 4

 

Sängstommen är ett loppisfynd och perfekt till vårt sovrum. Guld och blått visste jag var en fin kombination när det kom till inredning, men chansade på stort om grönt även passade fint med mörkblått. 

Det gjorde det.

 

sovrum 3

 

Till sovrummet har även en av mina sticklingar av världens bästa gullranka flyttat in. Eftersom de inte kräver så mycket solljus så kommer den att må bra i sovrummet, samtidigt som den är en luftrenare.

 

sovrum 4

 

Och det var nya bilder från vårt sovrum, samtidigt som du fick tips på dagens långläsning. 

Hoppas du får en alldeles underbar lördag. 

 

Kommentarer

  • emzi 09/12/2018 7:29am (3 år sen)

    Superbra inlägg i Anna-Lenas blogg och gud så fint sovrum ni har! Ser så mysigt ut!

    • Caroline Eriksson 09/12/2018 7:46pm (3 år sen)

      Åh, tack snälla du för de fina orden. Vad glad jag blir. :)

Skriv en kommentar