blogghedaear

Oujee, nu kör vi!

Skrivet av Caroline Eriksson 03.12.2015 | 3 Kommentarer

HEJ! Åh vad det är roligt att skriva mitt första blogginlägg någonsin här på sevendays.fi. Jag är inte född med ett pokerface så tur att inte sånt syns på bloggar, för att jag skulle byta blogg från carloine.blogspot.com till hit har jag velat berätta en tid nu. 

Till mina gamla läsare, tack att ni följde med mig, VÄLKOMMEN. Nu kör vi på som vanligt, bara med lite mer ny och härlig energi. Till mina nya läsare, VÄLKOMNA! I mina kommande blogginlägg så får ni lära känna mig lite mer.

 

Oujee, nu kör vi! (men sakta, för det är halt på vägarna)

 

"Kort" information om mig:

Jag är född på Åland och bodde där tills jag fyllde fyra år. Samma natt som Estonia sjönk så var jag och mamma på havet med vårt pick och pack för att flytta upp till Jakobstad. Där växte jag upp tills jag som 15-åring flyttade till Vasa för att studera audiovisuell kommunikation som jag har examen i. 

Skrämmande för en Jakobstadsbo att flytta till "storstan" och jag cyklade runt med en karta de första veckorna, innan jag blev mer säker på mig själv och staden.

2011 träffade jag en snygging på krogen (på den tiden fick man gå ut för att träffa folk istället för att använda Tinder) och två år senare flyttade jag till Petalax, där jag njuter av livet, naturen och har det bra med kärleken och våra tre katter. Jepp, tre katter. Jag är lite av en crazy cat lady och det lär märkas på bloggen. 

 

Jag har alltid varit en glad och ivrig människa med livslust och fananamma. 

Som ni ser i sidospalten så är mitt motto i livet: "Circumstances don't matter, only state of being matters" som är ett citat av Bashar. Det är ingen skillnad vad som pågår omkring oss eller hur mycket som kan påverka oss utifrån. Det som har betydelse är hur vi känner oss och känner för oss själva. 

 

Och det är sånt jag kommer att skriva om. Tips om hur jag själv gör för att må bäst och uppnå min optimala hälsa, och så tycker jag om att skriva om sånt inte folk vågar prata om. Som typ mens.

 

IMG 3

 

Jag och mr Fantomen som ni kommer att bli väl bekanta med. Han är lite av en kändis.

Kommentarer

Skriv en kommentar