bloggheader6

Överraskningsfesten, som höll på att gå dåligt

Skrivet av Caroline Eriksson 29.05.2016 | 1 Kommentarer

När kärleken fyllde 30 år hade jag inte ordnat någon stor överraskningfest. Det ångrade jag då och än idag. Men nu, några år senare, så bestämde jag mig för att överraska mannen i mitt liv ordentligt. Och det höll på att gå dåligt.

 

För hur väl man än planerar så blir det inte som man tänkt sig. 

Kärleken misstänkte inget då jag dagen före hängt upp en massa ballonger i lägenheten. För det är tydligen ett normalt beteende från min sida. Men när jag bad honom att se till att äta något före på dan och duscha före maten, tyckte han jag var konstig. Jag som kan upprepa meningen "jag är hungrig" som ett mantra, skulle promt vara färdig före maten. "Jag duschar efter maten" muttrade sambon och jag ba: "Men lita på mig och gå och duscha". En kompis som skulle säga att de kommer hit åtta på kvällen, fick fel fråga av kärleken och var mer koncenterad på att skruva bilar, skrev tillbaka att de kanske inte ska till dansen. I panik fick jag någon annan att "komma hit åtta". För jag ville verkligen inte att min underbara fina kärlek skulle tro han var tvungen att  vara "ensam med mig" hela kvällen. På sin födelsedag.

 

IMG 20160528 170014Min kärlek har en grej med att se sur ut på varje bild med mig, även om han innerst inne är lycklig och kär. Så här kommer säkert ett framtida bröllopsfoto att se ut också :D Här visste han inte ännu om överraskningsfesten och jag bara bubblade av att vilja berätta för honom hur roligt han skulle ha om en timme.

 

 

Mitt samvete höll på att ta kol på mig. Jag ville ju inte ge dåligt humör i födelsedagspresent åt min kärlek. Så medan han duschade dukade jag fram allt, la två kilo pommes frites på en ugnsplåt och väntade på att sambon blev klar. Han stod tyst en stund i köket innan han förstod. ”Hur många har du bjudit hit?”, sa han och log. 

 

Han gav mig en puss och kram och det blev en lyckad kväll. Alla vänner dök upp en liten stund senare. Vi åt, drack, skrattade och satt utomhus tills det blev dags att åka till grannbyn på dans.

 

Här är en massa bilder, vissa med text under. 

 

14

 

Så här mysigt hade vi det på terrassen med blommor och ballonger. Lånade ett större bord från grannen och la vårt på gräsmattan, så alla hade plats att äta och umgås. Från lägenheten spelades musik.

 

171619

 

Mr Fantomen älskar människor och att få vara med på fest, så han var alltid med på ett hörn. Längre ner får ni se hur snäll en gäst var åt den gamla frassen.

 

21

 

Här njuter födelsedagsmannen av en öl och att få grilla. 

 

1815

 

Den här cykeln har min sambo skruvat och fixat ihop alldeles själv. Visst är den häftig? Alla deltagare på festen igår provcyklade den häftiga trehjuligen. 

 

2022

 

Som sagt; han ser alltid ut så här på bilder med mig. Senare på kvällen så fick jag dock bilder av honom och mig då vi skrattar och pussas. 

 

2324

Mr Fantomen börjar bli gammal och har tydligen dåliga tänder, för han slickade bara på sin fisk. En av gästerna var så snäll och skar maten åt honom. Det uppskattade den gamla frassen. 

Kommentarer

  • Sandra Neuman 30/05/2016 5:20pm (7 år sen)

    Cool cykel! Min bror och hans kompis hade gjort en liknande, men med två cyklar och ett flak frampå, till juthbackamarknaden ett år ;)

Skriv en kommentar