blogghedaear

Överväldigad av härliga känslor.

Skrivet av Caroline Eriksson 22.02.2017 | 0 Kommentarer

Är du en crazy cat lady, som mig, eller ba vill ha ett tidsfördriv? Nu ska jag tipsa dig om världens bästa sida som låter dig rita enkelt och som resultat får du ett konstverk som är värd att hänga upp på väggen. *

Enkelt kan du rita vad du vill. Skor. Hus. Väskor! Jag valde (såklart att rita katter och har fått förträffligt vackra resultat.

 

mjaaaaau

 

Sidan heter affinelayer (klicka på namnet för att komma till sidan) och låter dig enkelt göra katter av enkla ritningar.

Alltså, bilden du ser till vänster är det jag ritade. Sen tryckte ja ba på "process" och resultatet blev en katt med många ögon.

 

Och som jag har "ritat" nu!

kisssoon

 

Den första blev någon slags gudomlig katt med ett tredje öga.

 

 

kissonamjaaaau

 

Sen fick den gudomliga katten fyra vänner. Den sista kallar jag "Travolta".

 

 

* På tal om konst så är jag helt överväldigad av den respons jag fått de senaste dagarna, på grund av min egen konst.

Delade med mig av målningarna på facebook, instagram och här på bloggen och har fått så många fina kommentarer. Det som berört mig mest är när folk till och med vill köpa det jag skapat.

 

TÄNK. 

Någon vill hänga upp mina målningar på sina väggar!

 

Det känns overkligt men härligt. 

För det första så har jag lärt mig att ta till mig positiva ord. Det om något är viktigt att arbeta på. Att kunna säga tack, och omge sig med kärlek. Att glömma att det ens skulle existera en jantelag och bara säga: "Jamen visst! Jag kan vara värd detta. :)"

 

Hur det än slutar, så är det fint att veta att ba man delar med sig och gör något fullständigt med kärlek (och ba i goda tankar) - så får man så mycket mer härligt tillbaka. Bara det att du delar med dig av snälla ord, kan göra så mycket för en annan människa. 

 

Puss på er.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar