blogghedaear

Panik i paradiset.

Skrivet av Caroline Eriksson 12.05.2018 | 0 Kommentarer

Om jag förra året drabbades av den berömda vårtröttheten, fick uppleva en och annan panikattack jag varit utan på många år och var trött på allt och alla, så är det en helt annan energi detta år. Känner mig rätt så i harmoni med tillvaron, och min sinnesstämning kan jämföras med att vara på semester. För det är så det känns just nu.

 

Hela den här veckan har det känts som att man varit på solsemester, och även om jag ännu har en månad tills jag tar semester på riktigt, så har jag i alla fall låtsats att jag har semester. Kanske beror det på att vi bor så avlägset, och att inga grannar kan se vad man gör. Speciellt inte på baksidan av huset där det alltid är sol och vindstilla, så man kan fast springa naken utan att någon ska ta på näsan. Inte heller kan jag minnas att jag tidigare lyckats koppla av lika snabbt och bra efter en arbetsdag, som jag gjort den sista tiden. Underbart. 

 

 

Men det är inte bara sol och glädje i "semestern", eftersom det var lite panik i paradiset häromdagen. 

Jag hade, som vanligt, varit ut och läst bok på eftermiddagen. Gick in för att ladda kaffe åt Fredrik, som var på väg hem efter arbetet, och kände hur något kliade mig på axeln. Tänkte att det var mitt hår, men när jag insåg vad det var så skrek jag så högt att det säkert hördes ner till byn.

 

Det satt en timmerman på min axel och glodde på mig. 

Och nu menar jag inte en sån här timmerman.

 

giphy 1

 

Nej.

EN SÅN HÄR TIMMERMAN!!!!

 

Acanthocinus aedilis Linne 1758 male 4404581786

giphy 2

 

Jag skrek fortfarande, nu värre än en operasångare, och lyckades på nåt sätt bli kvitt den utan att tuppa av. Har väl bra lungkapacitet. 

 

 

Så nu vet ni orsaken till varför jag bloggat mindre än vanligt denna vecka. Jag är för harmonisk, har låtsassemester och timmermän som vilar på min axel. 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar