bloggheader copy

Panik och dataproblem

Skrivet av Caroline Eriksson 10.01.2016 | 0 Kommentarer

Jag trodde aldrig att det var möjligt att man skulle bli ledsen för att internet explorer inte gick att hitta på datorn.

 

För att göra en lång historia kort så har jag haft dataproblem. Nytt år och ny start, även för datorn. Istället för att gå igenom och rensa hela datorn så sparade jag alla viktiga fotografier * och godkände en återställning av datorn. Windows 8 uppenbarade sig igen efter några timmar och efter att ha blivit vän med Windows 10 ville jag snabbt ha tillbaka det. Uppdaterade och installerade windows 10 på nytt och upptäckte att startmenyn funkade inte. Till och med internet explorer var spårlöst försvunnen. Då är det dåligt.

 

Fick lite halvt panik, för ni vet väl av känslan då internet inte fungerar eller en elektronisk manick vägrar fungera som den ska? Trollade fram kommandotolken och gjorde allt som datanördarna på google menade skulle funka. Det funkade inte, hur jag än försökte. Idag testade jag på nytt och efter nån timmes kämpande svor jag och hittade stället där man skulle återställa datorn igen. 

 

Och nu funkar allt som det ska. Jag är nöjd, datorn är förhoppningsvis nöjd och jag lovar och svär på att inte återställa datorn i första taget i framtiden.

 

* Bra att jag mindes att spara alla fotografier. Det jag glömde var att spara allt skolarbete till Hälsoinspiratör, så nu har jag "lite" att göra. Ei aina voi voittaa. 

 

Så länge jag nu installerar nödvändiga program till datorn så får ni se en bild av mig själv.

12495033 10153623068153880 5002455716216098969 n

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar