bloggheader6

Pollo. Huevo.

Skrivet av Caroline Eriksson 24.01.2019 | 0 Kommentarer

När jag i början av december skrev om att jag kände mig trött, så känns det nu som om jag ba skulle vilja skratta och be 2018's Caroline att ta ett chill pill och njuta av läget. För den trötthet jag kände då är ingenting emot den jag upplever nu.

Psykiskt är jag med på noterna, men fysiskt är det som om kroppen vet av att det är semester om fem skiften, och redan har tagit ledigt. Jag somnar tidigt om kvällarna, vilket redan ett tecken på att vara trött. Eller ålderdom. Tog till och med en tupplur med katterna idag, och ser ändå fram emot att få gå och sova snart.

 
Trots den där tröttheten så fungerar jag ändå som en normal människa som orkar stiga upp på morgonen, går till arbetet, äter min lunch, skrattar och har min hysteriskt roliga humor, tar ur diskmaskin och andra hushållssysslor hemma. Vill som inte att någon ska bli orolig, för jag är inte orolig själv. 

Och helt färdig som artist är jag inte, för jag är tydligen klipskare än jag varit på länge.

 


Efter middagen ikväll testade jag en app som skulle lära en att tala ett nytt språk. Ett av mina nyårslöften var ju att göra något nytt, och varför inte låta ett språk vara ett av det?

Velade och tvekade mellan kinesiska, tyska och spanska, och valde det sistnämnda. De första minuterna ångrade jag mig, tills det var som att någonting hände och allt fastnade. Från att ha haft 47% rätt på ord och grammatik, så insåg jag hur jag inte bara förstod vad appen sa åt mig, utan jag kunde även säga rätta meningar åt appen.

Där satt jag och talade samt förstod ett främmande språk.

 
Appen visade att jag fick 98% och 100% rätt på övningarna, och jag känner mig redo att börja se på spanska såpoperor och boka första biljett till Spanien och äta paella.

Dock är det inte så miljövänligt, så jag gick ner till hönshuset och fick lära mig att ägg heter huevo och höna pollo.

 


I morgon är en ny dag.

Vill du veta vad jag gör om dagarna när jag inte bloggar eller sover? Följ mig på instagram. Lägger dagligen upp insta-stories. Carloine heter jag där.


Adiós!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar