bloggheader6

Populära Rabbit Vibratorn!

Skrivet av Caroline Eriksson 01.08.2016 | 1 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med Viktor & Vilma
***

 

När jag förberedde för detta blogginlägg stod jag i köket och hade photoshoot. Viftade med en dildo och såg glad ut – och plötsligt fanns det flera unga pokemonjägare utanför köksfönstret. De cyklade snabbt iväg. Hehe.

 

VibratorCarro1

 

När nån i mitt kompisgäng,  för snart 10 år sen,  fyllde år var den populäraste födelsedagspresenten en vibrator. Fnissande, för det var lite spännande, gick vi in till en intimshop i centrum. På hyllorna fanns dildos i alla former och färger utplacerade, och vi valde med omsorg en som passade födelsedagskvinnan. De kunde vara i glas, guldfärgade och det tog en tid att hitta den rätta. Fantasin verkar inte ta slut när det kommer till vibratorer och  dildos. Och alla som fyllde år blev glada över sin födelsedagspresent. Vissa döpte till och med dem.

 

Vid den här tidpunkten såg jag också igenom alla säsonger av  Sex and the City  minst fyra gånger. Fnissade alltid när Mirandas hushållerska gömde undan  vibratorn  och ersatte den med en staty av Jungfru Maria. Det visade tydligt att det fortfarande fanns en skam över leksaker som är till för att öka njutningen i sexlivet. Att ”fina kvinnor” ska inte behöva hjälp eller njuta.

Det var i samma veva som SATC sändes, som  Rabbiten  blev riktigt populär och alla ville ha en. Tack vare programmet blev det mindre skam över att äga en eller flera sexleksaker. Om du inte bor i  Alabama  förstås, där är det förbjudet med sexleksaker och säljer du en dildo kan du riskera fängelse.

 

Video med "dildons historia" och

alla funktioner rabbiten har. 

http://youtu.be/p5nmOYa5VJU

 

 

Förra månaden gjorde jag ett  uppskattat  samarbete med  Viktor & Vilma  med menskopparna. Nu är det dags igen  -  och nu gott folk blir det roligt! Av  Viktor & Vilma  fick jag hem en söt rabbit. Inte min första vibrator någonsin, men min allra första rabbit. Men låt dig inte luras av det söta utseendet. Den här  kaninen  gör allt med sina tre motorer och sju vibrationsprogram, för att ge en maximal njutning. Både  g-punkten och klitoris  stimuleras tack vare formen på dildon, och man får själv välja vilken hastighet och hur  kaninen  ska arbeta för att det blir skönast för en själv. Självaste  vibratorn  kan rotera till höger eller vänster, beroende på det som är det skönaste för dig. I  videon  ovanför  visar jag de olika funktionerna.

 

Vibratorn av silikon känns silkeslen, speciellt efter att jag använt det vattenbaserade glidmedlet på den. Och den är vattentät, så den kan följa med i badkaret och duschen.

 

belladot fb

 

Det fina med  Viktor & Vilma  är att de arbetar för att  avdramatisera  det här med intimprodukter. Det är ju det jag också arbetar för och vill få fram under mina kärleks- och sexveckor. Det finns absolut ingenting som är fult eller skamligt när det kommer till sex eller intimprodukter.

 

Många, som så gott som  aldrig  har upplevt en riktig orgasm, kan få god hjälp av en vibrator. Man lär känna sin kropp och vad man tycker om på ett roligt sätt. Det är inte heller något man behöver använda i sin ensamhet. Den kan gott vara med under hela  sexakten  för att alla parter ska få uppleva njutning och den kan pigga upp sexlivet rejält.

 

Och äger du inte en  vibrator  från förr eller alltid önskat dig en rabbit, så har jag ett prima erbjudande till dig  (klicka på mitt erbjudande för att hitta rätt) :

 

 

Under hela augusti-månad får du

Vilma Rabbit Vibrator för 55,90 €

(normalpris 69,90) + gratis frakt!

 

Uppmuntrar er också att samtidigt köpa deras vattenbaserade glidmedel  (använd  inte  silikonbaserat glidmedel med produkter av silikon). Som jag tidigare skrivit om företaget så är det otroligt snabb frakt i diskret förpackning. På en dag fick jag hem mina menskoppar och vibratorn.

Kommentarer

Skriv en kommentar