blogghedaear

Pre-inflyttningfest.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.08.2017 | 0 Kommentarer

Från starten av detta husbyggande bestämde jag mig för att ba ha goda vibrationer och kärlek i huset. För om nu energi skulle kunna lagras i väggarna, vill jag det endast ska vara glädje som finns där.

Det ska vara ett hus som är lätt att andas och vara i, och igår kom vi en bra bit på den processen att få ett sånt hus.

 

roligkvall 4

 

Vi kallar detta för en pre-inflyttningsfest, även om det bara var jag, Fredrik och våra vänner som satt på varsin stol och drack en ädel dryck. Grillade korv, pratade om livet och skrattade. I sju timmar. HERREGUD.

 

Vem är jag ens som orkar vara vaken längre än till 23:00 på kvällen, om jag inte får betalt för det?

 

roligkvall 5

 Jag kämpade ganska länge med att få igång en eld, så vår vän tog och fixade igång en eld åt oss så vi fick någon saltmat i oss. Askan på korven är bara bra för kroppen. ;)

 

Förutom en fungerande toalett, så har huset redan nu allt man behöver. Någonting att laga mat i och rinnande vatten. Perfekt!

 

roligkvall 6

 

När solen gick ner blev vi så pass glada att vi endera satt utomhus där vår framtida terrass ska vara, för att se på fladdermöss eller skratta åt vår egen humor. Eller ta spralliga bilder av oss inomhus.

För exakt ett år sen satt vi så här, bara på deras terrass, för att förhandla oss till ett pris om skogen/tomten vi nu äger. Tänk så bra det gick.

 

Vi fick även testa en av alla led-lampor vi ska ha som belysning till huset. En lampa lyste verkligen upp tillvaron och vi behövde inte sitta i ett mörkt hus. 

 

Måste säga att det är verkligen ett bra hus vi bygger, och bra människor att vara med, eftersom gårkvällen gjorde en mer energifylld än trött.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar