blogghedaear

Recept på en bra måndag.

Skrivet av Caroline Eriksson 26.02.2018 | 1 Kommentarer

Tänk att få börja varje vecka med härlig energi, vilken bra grund man lägger för veckan då. Finns det ens något som kan kallas måndagsångest då? 

 

1. Jag vaknade för första morgonen på ett par dagar, utan att ha behövt ha elva timmars sömn. Förstår inte vad som riktigt hände med mig efter nattarbetet, men sov ärligt elva timmar per natt.

2. Följde en youtube-tutorial på en sminkning och sa ”Wow!” mellan varven då jag inte sa ”Åh nej!”. Resultatet blev i alla fall en ”full glam-makeup”, och det är kanske inte det man kanske väljer till just en måndag. En måndag då man troligtvis kommer att träffa på andra människor.

Men jag tänkte istället ”Varför inte?”. Varför inte kan man se ut som att man ska på disco-bal en helt vanlig måndag? Det är ju hur underbart som helst. Dessutom är det första gången på länge som jag känt mig så fin som idag.

 

IMG 1117

Dagens full glam-makeup hade rosa och lila ögonlock, med blått under ögonen. Kombinationen framhävde min ögonfärg rejält. NikkieTutorials på youtube är kvinnan jag har inspirerats av.

 

3. Fick äntligen iväg de sista sakerna som skulle till återvinningsstationen. Såg hela resan till Majors och Stormossens plats, 3 kilometer in i skogen, som en fin roadtrip med Fredrik. Hade ärligt riktigt roligt. Tror dessutom inte heller att typen som arbetade för Stormossen har sett någon sortera skräp med en sånt spacklat ansikte, som jag hade idag.

4. Och dagens roadtrip till Stormossen betyder betyder alltså att lägenheten riktigt på riktigt tom, och vi kan fokusera på endast huset. HUR SKÖNT ÄR INTE DET?!

 

IMG 1096

 

5. En timmes yoga.

6. Hemleverans av ved.

7. God mat.

8. Nyaste avsnittet av The Walking Dead.

 

Och här sitter jag nu på soffan. Mätt i magen, en mysig brasa i Tulikivin och känner att varje måndag borde få vara så här. Lugn, härlig och något extra. Vare sig det handlar om god mat eller en sminkning som hör till festliga tillfällen.

Det var mina bästa recept för en bra måndag. 

 

Hur har din måndag varit?

 

 

Kommentarer

 • Lotta 26/02/2018 9:52pm (3 år sen)

  Låter som en perfekt måndag!
  Jag har faktiskt också haft en bra dag!

  Psst, du har en liten utmaning på min blogg om du vill :-)

  • Caroline Eriksson 26/02/2018 9:54pm (3 år sen)

   Härligt att höra du också hade en bra start på veckan! Åh! Tack för att du utmanade mig och den ska jag verkligen göra. Tyckte om att läsa dina svar <3

Skriv en kommentar