Rekord på att hålla sig vaken?

torsdag 11 januari 2018 - 21:54 | 2 Kommentarer

Det hände något; jag arbetade natt. Och efter att ha varit vaken 22 timmar i sträck, varav 10 av dem var i arbetets tecken så slocknade jag med detsamma jag la huvudet på kudden i morse. Hade planerat att sova till minst 15:00, då Fredrik skulle komma hem från arbetet, men vaknade fem timmar senare med Mr Fantomen som stod på min bröstkorg och glodde mig rakt i mina nyvakna ögon.

Han skulle ut och jag skulle stiga upp. 

 

Sen dess har jag gått halva dagen halvt som en zombie, ätit ärtsoppa med korv till frukost/lunch/middag och hjälpt Fredrik med det sista vid huset. Dessutom upptäckte jag något riktigt otroligt spännande, och lite skrämmande, men det får bli morgonbittis blogginlägg. Nåt måste ni vänta på, och något måste jag ju skriva om.

 

Men det här var en kort uppdatering om mina två senaste dygn. Jag är fortfarande chockad över hur nattarbetet passar mig, trots att jag inte sov så länge idag. Kanske var jag inställd på att svänga om dygnet med detsamma, eftersom det endast handlade om en natt nu. I somras när jag nästan bara arbetade natt sov jag ju till tre och fyra om dagarna, trots sommarens solsken, och då kunde jag ha fortsatt i en evighet. Eller tills kroppen behövde rutiner på nytt.

 

Hur som haver. Den här bilden fotograferade jag idag, och den får representera dagens känsla. Dessutom är detta något som jag aldrig sett förr: Mohicana och Leila centimeter ifrån varandra, utan att fräsa eller klösa varandra! Kattställningen för dem tillsammans som en äkta familj. Underbart!

 

IMG 0338

2

Kommentarer

 • Johanna

  12.01.2018 11:30 (9 månader sen)

  När flyttar ni?:)

  • Caroline Eriksson

   12.01.2018 14:39 (9 månader sen)

   Vi börjar flyttstäda nu :)


Skriv kommentar