bloggheader6

Så sentimental och lycklig man bara kan bli.

Skrivet av Caroline Eriksson 11.11.2020 | 0 Kommentarer

Det är barnets födelsedagsvecka, och som jag förutspådde så blir jag bara mer och mer sentimental ju närmre fredagen vi kommer. Minns tillbaka till förra året. De känslor jag kände. Väntan, längtan, illamående, nervositet, kärlek och ja.. alla känslor som man kan känna. Vad vi gjorde. Var till veterinären med katten som blivit biten av en annan katt, och hade ett sår på höften. Vädret. Det var snö. Dock skulle det regna bort över natten.

 

Jag var en dag ifrån att bli igångsatt. Men det visste jag inte då. Jag visste inte när, hur och om jag skulle få möta mitt barn. Det enda jag visste var att jag redan då kände en så stor kärlek för mitt barn, 

men ändå kunde jag aldrig förstå hur stor den kärleken skulle vara och fortsätta att växa. För varje dag som går. 

 

Om två dagar fyller Nova Liv 1 år. 

För ett år sen väntade och längtade jag som aldrig förr på att få möta mitt barn. Nu vill jag bara stanna tiden, eller åtminstone dra ner tempot lite, för att.. ja, tiden går alldeles för snabbt. Det har varit det finaste året för mig, samtidigt som det känns som igår jag stod där med stor mage och hade haft nog av graviditeten för länge sen.

Ett år har gått i ett ögonblick, och min lilla bebis har blivit ett barn. En underbar, smart, rolig och världens finaste. Bäst, helt enkelt! Älskar henne av hela mitt hjärta, och lite till.

 

 

Här får du se tre bilder från idag, från vår promenad.

 

11.11.2020 111.11.2020 211.11.2020 3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar