bloggheader6

Say hello to my little friend.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.08.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Inte för att jag annars är svår att överraska eller göra glad, men igår var det två saker som gjorde mig både glad & överraskad.

 

Vad som gjorde mig glad: 

Vi fick vårt allra första paket till huset. Jag stod och målade och hörde hur en bil körde in på gården. DET VAR POSTEN! Postutdelaren hade tydligen lagt märke till att ingen var hemma vid lägenheten, så hen körde raka vägen till vårt hus. Det kallas lyx och det bästa med att bo i en liten by. ;-)

 

Vad som gjorde mig överraskad:

Innehållet: DET VAR EN AVFUKTARE. Jag visste ju att den var på väg, men blev överraskad över hur glad man kan bli av en avfuktare. Och överraskad över det faktum aatt jag nu sitter och skriver detta blogginlägg. Vem hade trott för typ... två år sen, att jag skulle bli den typen som skriver om maskiner man kan behöva i ett husbygge?

 

trotec ttk 170s 1

 

Say hello to my little friend.

Eller, så liten är den inte. Denna rackaren ska hjälpa vårt hus att få ut den sista fukten, så det är fritt fram att täcka in betonggolvet med laminat och kakel. 

 

Vi har ju redan hunnit kolla upp fukten i golvet, och det har torkat riktigt fint av sig själv utan något slags hjälpmedel. Men nu när det är (hujedamej att jag skriver nästa ord snart) höst, så börjar även golvet torka saktare. Det hjälper liksom inte att vädra längre, om det är fuktigt utomhus.

Så då är en avfuktare en husbyggares (nästan) bästa vän. Det bästa vid ett husbygge är väl grillkorven?

 

trotec ttk 170s 2

 

Läste instruktionerna på ett vilt främmande språk x-antal gånger, innan jag vågade starta den. Och jestas vad den arbetade!

Efter en tid igång samlades vatten i en bunk som följde med. Det blev liksom mer verkligt att den faktiskt tar bort all extra fukt ur golvet.

 

Så he va he ja hadd på hjärta. Om några timmar får ni läsa om egentid, hur man tränar i smyg och vilken rumpa jag tycker är mest vältränad. Och det är varken min eller Kim Kardashians bakdel jag ska prata om.

Ha en underbar dag, gott folk!

 

Kommentarer

  • Richard 30/08/2017 8:43pm (6 år sen)

    oj har ni inte haft igång en sådan redan från gjutningen?

    • Caroline Eriksson 30/08/2017 8:50pm (6 år sen)

      Nej, det har inte behövts eftersom golvet torkat så fint av sig själv. :) Nu hjälper vi bara den sista fukten att fara iväg med maskinen.

Skriv en kommentar