bloggheader6

Se snygg ut på bild

Skrivet av Caroline Eriksson 14.03.2016 | 4 Kommentarer

Kvart före ett, natten till söndagen, publicerades denna bild på facebook. Man skulle kanske ha svårt att tro jag var nykter, men så är fallet.

 

12469367 10153499947533479 57103349541908154 o

 

Därför googlade jag idag hur man ska göra för att "se snygg ut på bild". Tyckte det var riktigt fina tips, så därför delar jag med mig av dem. Alla bilder till vänster är hur du ska göra. Försök att undvika de till höger.

 

SÅ BLIR DU SNYGG PÅ BILD!

 

sesnyggut1

 

1. Kisa med ögonen.

Att kisa försiktigt med ögonen är sexigt och vackert. Tänk dig att du ser något på håll eller har glömt glasögonen hemma. Att förstora ögonen och höja på ögonbrynen får dig bara att se livrädd och förvånad ut.

 

sesnyggut2

 

2. Le inte för mycket.

Genom att inte le för mycket, ser du vänlig ut och skapar kontakt med åskådaren. Försök alltså att inte skratta så mycket att du nästan kissar på dig.

 

sesnyggut3

 

3. Få ditt ansikte att se smalt ut.

Hitta rätt vinkel på ansiktet (lättare sagt än gjort) och håll tungan bakåt mot ovansidan av din mun. Det tajtar till området runt hakan. Tryck inte huvudet bakåt.

 

sesnyggut4

 

4. Ankläppar - BIG NO NO!

Om du inte har botox i läpparna eller är 14 år så är det ingen vits att puta med läpparna. Låtsas istället att du ska säga bokstaven "T" och du får det perfekta förföriska putet.

 

sesnyggut6

 

5. Fota uppifrån.

Se till att kameran är strax ovanför ditt ansikte. För fotas man underifrån eller rakt framifrån ser man bara aggressiv och maskulin ut. 

 

sesnyggut5

 

6. Håll upp hakan.

Försök att få så mycket luft mellan haka och hals så inte det bildas rynkor på halsen. 

Den sista bilden gav mig nackspärr så slutade där. 

Kommentarer

Skriv en kommentar