bloggheader6

Senaste nytt och de senaste dagarna och veckan.

Skrivet av Caroline Eriksson 11.06.2020 | 1 Kommentarer

Aldrig varit med om att tiden går så snabbt som den gör just nu. Man hinner knappt blinka så är det en ny dag, vecka och månad. 

Vilken tur att jag fotograferar så mycket jag bara hinner och kan, tyvärr ba med mobilen för tillfället, så det finns bildbevis och minnen på vackra dagar. Det här är några av fina dagar jag upplevt senaste veckan / veckorna.

CAROLINE SEVENDAYS 1

Inte för att jinxa något, men jag kan inte minnas när det varit så vackert väder i juni, som vi har det nu. Sol, värme och bara fötter. Precis som jag vill ha det. Nova har fått en gunga, så varje dag gungar vi minst en gång. Hon har så roligt, och som förälder är det så roligt så att få göra något tillsammans med henne som hon gillar.

 

Eftersom vi mest bara är hemmavid, och Nova har så fullt upp med att krypa runt och stiga upp (hon steg upp / drog sig upp förr veckan!!!) så är det inte lika ofta som vi bär i sjal. Men för inte så länge sen så var hon lääääänge i sjalen. Det var så mysigt att få vara nära.

CAROLINE SEVENDAYS 2

Trädgården börjar växa fram. Bokstavligen. Fredrik ordnar så fint med stenar, och planterar vackra växter och fruktträd. Jag och Nova sitter i uv-tältet och övervakar arbetet. 

 

JA! FÖRRESTEN. Nova har fått sina första tänder. Två små supergulliga tänder. 

Gullegull.

CAROLINE SEVENDAYS 3

Vi har även hunnit med livets första bad utomhus. Det är så härligt att det är väldigt få vindar som slipper åt att blåsa på vår gård *ta i trä*, så det känns för det mesta som södern här hemma. Eller, vad vet jag, som inte varit utomlands på typ 12 år. Men härligt känns det.

 

Hönsen är inte rädda för Nova, vilket är kul. Då får hon sitta och titta på dem i lugn och ro om dagarna.

 

CAROLINE SEVENDAYS 4

Och jag har storrensning. Säljer bort alla kläder jag inte använt på år och dagar, eller som inte längre passar min kropp. Köpte en kaftanklänning (för något måste jag ju ha på mig) som heter passande nog "Carro". Den är så skön att det knappt känns som att man har något på sig.


Till Novas, än så länge tomma rum, så börjar det hända saker. Vi har fyndat en hylla på loppis som hon kan ha sina leksaker i. Och på Indiskas superrea fyndade jag en matta till rummet.

Det hade kostat 170 euro, men jag fick den för 30 euro. Kanske det inte längre kallas ett fynd då, utan mer ett rån? 

 

Luftmadrassen är till för föräldrar som jobbat natt och när mormor är på besök.

 

Vi har inte bråttom att inreda hennes rum, eftersom hon vill vara där vi är, och om dagarna är det vardagsrummet, köket och wc. Men det känns fint ändå att få ordna lite i hennes rum. Och det är vad vi har pysslat på med den senaste veckan / veckorna.

Hoppas du får en underbar dag.

 

Kommentarer

  • Camilla 11/06/2020 10:59am (3 år sen)

    Karantänklänningen alltså <3

    Får man fråga var du köpt den?

    • Caroline Eriksson 11/06/2020 11:56am (3 år sen)

      Ja, den är underbar. 😍 Den är från Monki

Skriv en kommentar