bloggheader6

Sevendays 1 år och diplom

Skrivet av Caroline Eriksson 13.02.2016 | 4 Kommentarer

Har ingen aning om vad jag hade att vara nervös för idag. Sevendays-gänget är hur underbara som helst och jag har haft en prima förmiddag. Förstås lyckades jag ju ändå vara mig själv, och höll på att stritta omkull på rumpan. Men det var bara en pappa och ett litet barn såg mig, och jag hade ju min nya designerväska att ta hand om, så skötte det "smidigt".

 

Istället för att skriva en lång radiramsa nu fortsätter texten under alla bilder. 

IMG 9615

 

Välkomstdrink (jag fick alkoholfritt eftersom det är mitt alkoholfria år) och #sevendays1year där du kan hitta fler bilder på instagram av andra sevendaysare.

Sevendays 1-års kalas firades på Raawka där man kan få vegetariskt och raw-food. Är ju själv en köttätare och äter inte mer grönt än morot och grekisk sallad, men nu blir det ändring på det. Vegetariskt behöver ju inte vara invecklat eller smaklöst.

 

IMG 9624

 

Frukosten vi fick var otroligt god. Medan andra fick malaxlimpa till bröd, fick jag det glutenfria alternativet fröknäcke med avokado och balsamvinäger. DET var gott och något jag fortsätter äta här hemma.

 

IMG 9618

 

Här presenterar Raawka (förlåt, jag glömde namnet), med Linn, Anna-Lena och Anna bakom sig, vad vi ska få äta och magarna började kurra.

 

IMG 9611IMG 9630

 

De som satt närmast mig i bordet var Karolina som jag mötte upp innan födelsedagskalaset, Julia med de vackraste ögonen, Sandra med gröna fingrar och Elin som är hur rolig som helst. Önskar man hade kunnat sitta nära allihopa som var på plats för att kunna umgås, men det är svårt när man är 20+ på plats.

 

IMG 9628

IMG 9631

 

Linnea som man ser en liten skymt av fick jag möjlighet att prata med i alla fall när vi gick ut på samma gång. Det var roligt, Linnea verkar vara en gemytlig kvinna. Här syns också Anna, Alfred och Nadia.

 

IMG 9632

 

Här är Linn mitt i att ropa upp namn till tillhörande diplom.

 

Efter att födelsedagskalaset var över sprang jag via en glasögonbutik och fick en synundersökning. Har ju haft på känn att mina ögon blivit sämre sen sist jag skaffade glasögon 2014, och så rätt jag hade. Nu blir det dags att köpa nya glasögon, och de enda modellerna som optikern tog fram åt mig, var såna som Linn har.

 

Dock köpte jag inget. Jag vill ha god tid på mig för såna beslut som glasögon. 

 

IMG 9644

Alla fick varsitt diplom. Det här är faktiskt mitt första diplom någonsin. Det som alla fick i lågstadiet räknas inte, för medan alla barnen fick sitt så gjorde läraren ett misstag och glömde bort mig. Jag fick det stortjutandes sen senare och så var det med det.

 

Men det här diplomet var kul att få och jag behövde inte gråta. Så här står det:

"ÅRETS djupa andetag

"Med mottot "Circumstances don't matter, only state of being matters" kom hon in som en storm... eller nej, hon kom in som en ljuv sommarbris över ängen. Att besöka denna blogg sänker pulsen - förutom när det skrivs om sex, orgasmer och kärlek. Andas in, andas ut. Ställ dig upp och ner på isen. Gärna i motljus."

 

TACK ALLA HÄRLIGA MÄNNISKOR för idag. Det är fantastiskt hur man kan skapa nya bekantskaper med likasinnade och underbara människor.

Kommentarer

 • linnea p. 13/02/2016 3:10pm (6 år sen)

  Hihi vitsi "gemytlig kvinna", tror inte att jag blivit beskriven så förut men jag gillar det. Och detsamma!!

  • Caroline Eriksson 13/02/2016 3:20pm (6 år sen)

   Tå ja tycker na eller nan e riktigt bra så ere gemytligt ;)

 • Pernilla Bergman 13/02/2016 3:11pm (6 år sen)

  Ni ser ut att ha haft roligt! :) Synd att man bor så långt borta..

  • Caroline Eriksson 13/02/2016 3:20pm (6 år sen)

   Jo det var riktigt trevligt :) Förstår att det är lite väl långt borta för att komma upp till Vasa för en födelsedagsfrukost, men hoppas vi får möjlighet att träffas en ny gång :)

 • Ingela 13/02/2016 4:20pm (6 år sen)

  Grattis till diplomet! De hade verkligen lyckats till 100 procent med alla motiveringarna.
  Vilken sur tant du fångade på bild. Hoppas ingen tror jag är så där bister i verkligheten.

  • Caroline Eriksson 13/02/2016 4:27pm (6 år sen)

   Nej du är så fin och såg nog glad ut också :D Fick det inte på bild bara. Ja, alla diplom hade magnifika motiveringar. :)

 • Michaela Finne 13/02/2016 7:40pm (6 år sen)

  <3 <3 <3

  • Caroline Eriksson 13/02/2016 7:54pm (6 år sen)

   <3 tråkigt att du inte kunde närvara. Hoppas du mår bättre <3

Skriv en kommentar