blogghedaear

Sevendays Sommarfest

Skrivet av Caroline Eriksson 20.08.2016 | 2 Kommentarer

Skrev igår att jag lovat bort mig på fest, trots mitt trötta tillstånd. Inte skulle jag ha blivit piggare av att vara hemma och festen ville jag inte missa. För jag visste att det alltid är  roligt  dit jag skulle. Så efter att vaknat, duschat och fått på mig kläder lämnade jag ovädret i  Petalax  och körde in mot stan.

 

Det var alltså  Sevendays sommarfest  som ordnades igår vid Faros.  Båten som blev en restaurang. För mig var det första gången jag var där och blev positivt överraskad hur fint det var. Ett plus också att båten inte gungade, för jag blir lätt sjösjuk. Ironiskt eftersom jag är född på Åland.

 

De flesta var redan på plats när jag hittade fram och alla var så  otroligt glada  att mitt  hjärta  tog ett glädjeskutt. Det skulle bli en bra kväll.

 

SevendaysSommarfest2016 1

 

Borden var vackert dukade och alla var så fina.

 

Där fönstret slutade var det hav, så egentligen satt vi under vatten och firade. Det var ganska  mäktigt  att få se ovädret som hittade från byn in till stan. Medan vi satt och firade  blixtrade och dundrade  det utanför fönstret. Vädret lugnade tack och lov ner sig efter en stund.

 

SevendaysSommarfest2016 2sevendays2

 

Linn höll låda och önskade oss alla välkomnade..

 

SevendaysSommarfest2016 4

 

..samt visade och delade ut lite smajlisar som vi kunde ha nytta av under kvällen.

 

SevendaysSommarfest2016 5

 

Michaela och Julia var glada och poserade vackert. 

 

SevendaysSommarfest2016 6

 

Jag och Rebecca poserade också fint. Nu inser jag också att vi har matchande frisyrer. Hon har bra smak den där kvinnan.

 

SevendaysSommarfest2016 7

 

Det här var min frukost igår. Världens godaste toast skagen. Skulle kunna leva på  skagenröran  resten av mitt liv. 

 

Vinet som var husets var också riktigt gott. Brukar annars alltid grina lite för alkoholsmaken, men detta var riktigt behagligt.  Vet något namnet får ni gärna hojta till!  Och lugn ba, under hela kvällen smuttade jag på detta, så var riktigt kapabel att köra hem senare på kvällen. ;-)

 

SevendaysSommarfest2016 8

 

Faros såg till ens  önskemål och dieter  och jag fick glutenfritt. Till varmrätten skippade de kolhydraterna och gav mig goda varma grönsaker. Black Angus ytterfilén var så god.

 

SevendaysSommarfest2016 9

 

Och lite socker skadar väl inte? ;-) Efterrätten var söt och god. Dock hade vi lite problem att komma underfull med vad vi åt. Var det panacotta eller creme brulee? Nej, det var vitchoklads mousse med bär. Och himmelens gott. Piggade upp en från matkoman.

 

SevendaysSommarfest2016 10

 

De bästa bordsdamerna Liisa, Linnea och Josefin  (och Alfred)  hade jag som sällskap under hela kvällen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, åt, drack och skrattade massor. 

 

14040051 10154181619228880 3367283694180685551 n

 

Och här är hela gänget. Varenda en du ser på bilden önskar jag all  lycka och kärlek  i livet.

Hoppas ni är medvetna om hur fina och älskvärda ni är?

Är så  otroligt  tacksam  för allt och alla  jag kommer i kontakt med via  Sevendays  och bloggen. Alla jag möter är så  vänliga  och är glad att få hade dessa människor med på ett hörn i mitt liv. 

 

När klockan blev närmare elva på kvällen var jag redo att åka hem. Hade bara varit vaken 9 timmar, men helt slut som artist. Efter 40 km i mörker var jag tacksam att få tvätta av mig sminket, lägga på stickasockan och mjukiskläder och umgås med min kärlek. Vi har knappt sett varandra denna vecka på grund av våra arbetstider. 

 

 

Och som avslut på alla bilder från den bästa kvällen på länge får ni se hur vackert det kan vara i Vasa på kvällen. 
Tack  Faros  för att ni tog emot ett helt gäng glada och högljudda bloggare. Ni lagar god mat. 

 

SevendaysSommarfest2016 11

SevendaysSommarfest2016 12

SevendaysSommarfest2016 13

Kommentarer

Skriv en kommentar