bloggheader6

Sex Sexnojor

Skrivet av Caroline Eriksson 14.02.2016 | 1 Kommentarer

Är det faktiskt sista dagen av Carros Kärleksvecka nu? Tråkigt, för jag tycker det har varit så roligt att skriva om detta ämne. Kanske blir det mer sånt här i framtiden?

Idag skriver jag om vanliga sexnojor som kan bli en boja som hindrar dig från att njuta fullt ut i sängen. Förhoppningsvis hjälper det här många personer. 

 

 

SEX SEXNOJOR OCH VAD DU SKA GÖRA ÅT DEM

 

"Jag vågar inte visa mig naken"

Tankar om vad en annan människa ska tycka om ens nakna kropp kan hindra en från att njuta i sängen. Kanske har du inte haft sex på något annat sätt än i totalmörker och under ett alldeles för varmt täcke. 

Mitt tips är att verkligen försöka bli vän med din egen kropp. De komplex du har för din kropp är helt och hållet din egen föreställning om hur du ser ut. Jag kan lova att din partner varken ser eller bryr sig om en finne på rumpan, celluliter eller bröst i olika storlekar. (och skulle en partner bry sig om sånt är det ingen att ha)

När du vågar vara naken och slutar tänka på din nakna kropp under sexet, så blir det så mycket bättre. Embrace yourself!

 

tumblr lyhqn3ma521qkzwfeo3 250Mr Darcy förstod inte varför Bridget Jones gömde sin kropp med täcket.

 

"Oj fan, en musprutt"

Muspruttar kan uppstå, i vissa ställningar mer då det slipper in mer luft. Vad gör man åt det då? Skrattar!

En musprutt, eller vanlig prutt, är inte världens undergång.  

 

giphy 15

 

"Jag luktar konstigt"

Det finns olika orsaker till varför en kropp luktar annorlunda; sjukdom, läkemedel, obalans i ph-balansen och bakterier som härjar. Tvätta inte dig för ofta (en gång per dag räcker väl) och använd inte starka produkter fylld av kemikalier och gift. Det finns intimtvål att köpa. Men det är ju bara om något inte står rätt till i kroppen.

Saken är den att vi människor har våra egna unika dofter, och när det kommer till dofter och smaker så är det faktiskt en stor del av detta vi människor tänder på.

 

giphy 14

 

"Tänk om jag är dålig i sängen"

Det handlar inte om att vara mest akrobatisk, högljudd eller hur många sexställningar man använder sig av för att ett sex ska vara bra eller dåligt. Mycket, allt, handlar om kemi och att man litar och är trygg med sin partner. När vi släpper våra hämningar och tankar om hur vi ser ut eller presterar i sängen, och istället njuter med vår partner och är i nuet så blir ett sex bra.

 

giphy 13

 

"Jag får ingen orgasm"

En orgasm är inte något man kan stressa fram, det får bara motsatt effekt. Några tips för att få en orgasm; lär känna din kropp och visa gärna din partner vad som funkar för att du ska njuta. Stimulera dig själv också under sexet, prova olika ställningar eller ta hjälp av kuddar så g-punkten stimuleras lättare.

Det finns så mycket man kan ta hjälp av, men det viktigaste tipset är att slappna av, njuta av stunden och se inte en orgasm som ett pris eller målet för ett bra sex.

 

Fejka inte! Det är varken rätt mot dig eller din partner!

 

giphy 16

 

"Vågar inte säga till om kondom"

Det enda preventivmedlet som skyddar mot könssjukdomar är kondom så mitt råd är att ta hand om dig själv och din egen hälsa och var hård på att använda kondom, om du inte är säker på att du själv eller din partner skulle ha en könssjukdom eller vara redo för att bli gravida. Det är inte heller bara mannen som ska ha kondomer i beredskap, ha gärna en eller flera kondomer i väskan eller hemma för att alltid vara säker om lusten slår till med din förälskelse. 

Och nej, en kvinna blir inte automatisk en slampa (fy för det ordet) för att hon har kondomer.

 

giphy6

Kommentarer

  • Soulmama 17/02/2016 1:00pm (6 år sen)

    Oj, det här med kondomer kom nyligen på tal. Och faktum är att jag i stort sett BARA varit med om tvärtemot - att jag är den enda som haft kondomer. I all ärlighet har sexet oftast skett hemma hos mig, och då är det väl kanske mer ok att förvänta sig att jag ska ha. Men på senaste fekkin 10 åren så har jag EN endaste gång stött på en man med en kondom redo. Såheså!

    (Och jag tänker inte fundera på vad det säger om varken mig eller männen jag valt....)

Skriv en kommentar