bloggheader6

Sex tankar idag:

Skrivet av Caroline Eriksson 19.04.2017 | 4 Kommentarer

- Vad använder du dig av för ord när någon frågar om du säger M eller N i telefon? Igår var jag kvicktänkt och ba "M SOM MEMMA". Man måste väl försöka hålla sig till det tema som pågår i världen. Typ. "S SOM SOTE-SUGER"

- Jag har riktigt lejdon av det här sote och sippa-politiker, som ba ser pengar och inte till människan. Människan, som är det viktigaste av allt. Som ska i de mest otrygga situationerna kunna finna en trygghet, trots allt skit som pågår. Att de som vårdar har kvar orken att även se till människan. Att man ska ha rätt till vård inom rimligt avstånd och ba kan lägga all fokus på att hela sin kropp. Ni vet, sånt som man tycker borde vara uppenbart och en klar sak, men som försvinner när man ba ska spara in på de som redan lite har.

- Den som dock hade ork med sitt yrke, och passade på sin arbetsplats, var apotekaren som nästan gav mig en high five när vi hittade den vitaminburk jag behövde. Inget laktos, gluten eller annat strunt att fylla upp vitaminerna med. Dessutom utan järn, för det har jag tillräckligt av. Och så skulle den vara billig och ha många piller i sig. Det var inte lätt, kan jag säga.

Ho ba, efter att ha sökt en bra stund: "Nu har jag hittat! Nästan så att det står ditt namn på burken!". 

Ja ba: "YEEAH!"

- Att vara kvinna i en byggaffär är inte så illa. Igår slutade det med att jag hade tre till fyra karlar som hjälpte mig, och fick bärhjälp ut till bilen. 

- Finns det något bra knep att skära i styroxliknande material, utan att det ska ila ända in i själen? Försökte igår, och hade på mig hörselskydd som stängde ut ljud, och ändå var varenda knivdrag en plåga. 

- Kan ni leva med om jag byter till en kraftigt färgglad, något ironisk och mer somrig bloggheader? 

 

IMG 4929

 

Kommentarer

 • Nina 19/04/2017 4:01pm (5 år sen)

  Bara att läsa sista punktens första del av första meningen.. Hujj va jag rös :D Tydligen sitter minnet kvar ännu efter 2½ år.

  • Caroline Eriksson 19/04/2017 9:21pm (5 år sen)

   Nu undrar jag om du inte menade nästsista punkten? :D Satt i evigheter och funderade vilken jäkla header jag hade för över två år sen, som gav dig kalla kårar :D
   Det fixade sig. Fredrik fixade det, för han reagerade ingenting på det obehagliga ljudet. Jag gick och höll för öronen, samtidigt som jag städade upp, haha. :D

   • Nina 24/04/2017 7:43am (5 år sen)

    Jåå, nästsista såklart ? hoppa nog bort lite av ordet ?

 • Hanna 19/04/2017 4:14pm (5 år sen)

  När jag vill blockera oönskade ljud helt och hållet så stoppar jag in mina in-ear hörlurar, pluggar in dem i mobilen och spelar på nästan max volym (vilket i sig kan vara skadligt, men du måste välja mellan pest eller kolera och jag tycker öronen vänjer sig snabbt vid den höga volymen...) sen har jag ett par rejäla hörselkåpor utanpå. Jag kan garantera att inga andra ljud når dina öron, och fördelen är att om det ringer så hör du det och kan svara ;)
  Det är mitt förslag som jag själv brukar göra!

  • Caroline Eriksson 19/04/2017 9:22pm (5 år sen)

   Tack för tipset. Ska verkligen ta med mig musik nästa gång jag handskas med att skära i styrox. Får väl ba ta å lägg telefon på flygläge, för jag får väl en hjärtattack om någon ringer mitt i en bra låt. :D

 • anon 19/04/2017 4:44pm (5 år sen)

  Jasså de va 6 tankar å inte sex tankar som ja trodde. Men iaf såg me en sticksåg

 • Yvonne 20/04/2017 2:39pm (5 år sen)

  Testa med att såga styroxen istället.. Åtm jag tycker att det ilar mindre då :)

  • Caroline Eriksson 20/04/2017 10:33pm (5 år sen)

   Åh, det hade jag gjort om det hade funkat med såg i det här fallet. När jag isolerade husgrunden använde jag mig av såg, och det gick bättre än med kniv. :) Nu var det dock lite för smått och knåpigt för såg, men sambon fixade det åt mig, så jag slapp lida. ;)
   Nu när vi placerar styrox i huset så får jag använda mig av sågen.

Skriv en kommentar