Sista gången Radio Vega hälsar på.

torsdag 8 februari 2018 - 10:31 | 0 Kommentarer

Om en halvtimme kör en Yle-bil in på gården, och det är sista gången vi träffar Peter, åtminstone när det handlar om husbygget. Sen starten i mars, då det bara var styrox på den halvfärdiga grunden, har Radio Vega intervjuat mig och Fredrik om hur det är att bygga hus och vad ett husbygge kan föra med sig för motgångar och känslor.

Det känns som så mycket hände sen sist de hälsade på (augusti), då vi nyss fått upp mellanväggarna, isolerat och grundmålat alla gipsväggar. Det var i slutet av augusti. Nu är vi inflyttade. Om tanken var att följa med varje steg så har lyssnarna missat ett och annat nu, men jag hoppas vi kan ta igen det idag.

 

Jag mindes hur pirrigt det kändes då Radio Vega skulle börja följa oss, för det var även då Fredrik blev Fredrik här på bloggen, och inte bara en halvt anonym ”kärleken”. Jag försöker ju hålla min blogg till den där klyschan ”personlig men inte privat”, och att introducera de jag älskar mest i hela världen (som min familj), hör till den privata delen av mig.

Men efter att nu både haft med Fredrik i radio och artiklar, och haft mamma att gästblogga så har jag insett att det inte är så farligt. Det gör inte mig mer sårbar av att vara nära eller visa vem jag älskar.

 

Det är bara ens egna felaktiga föreställningar om hur dumma människor det finns utanför sin trygga bubbla, och sist och slutligen är det ju jag som har kontrollen över min egen blogg, fastän vissa anonyma kommentarer verkar tro att detta är deras frizon.

Det är min, och om det är något jag har lärt mig så är det hur man ändå lätt kann finna någon som bara tror de är anonyma på internet.

 

Dessutom är ni fler, ni som är kärleksfulla varelser som läser min blogg, och det är ni jag vill tacka varje dag för att ni klickar er in, delar med er av kärlek och era egna erfarenheter.

Tack för att du läste denna text, och tack för att du klickar på hjärtat. Hoppas du får en alldeles underbar dag.

 

IMG 0915

 

ps. På tal om dumma människor så har jag på väg hem boken ”Omgiven av idioter: hur man förstår dem som inte går att förstår”. Hoppas att det ska bli en lärorik bok för mig, som har noll tålamod för idioter, höhö.

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar