bloggheader6

Självdisciplin, livet och Snusmumriken.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.11.2017 | 0 Kommentarer

Måndag, ny start och förhoppningsvis en fortsättning på goda vanor, och för mig betyder att t.ex hålla mig borta från vissa saker. För idag är det 307 dagar sen jag rökte min sista cigarett. 87 dagar sen jag sist åt socker. 

Och jag som trodde att jag inte hade något självdisciplin har verkligen bevisat mig själv motsatsen detta år. 

 

Detta år som halvt sprungit ifrån en. Det känns ju som igår det var tidig vår och man skulle ha hela sommaren framför sig. Vart for alla dagar och nätter? 

Jo, till huset. Nästan så att jag har glömt bort hur livet såg ut före vi började bygga. Vad gjorde jag ens? Vem var jag?! Hur kommer jag att fortsätta livet när huset är klart?

 

BulletJournal vecka 48 1

 

Så, nu ska jag sluta flumma. Klockan är i skrivande stund 21:47 och jag är fem före att somna, men vill förbereda detta blogginlägg som publiceras klockan 06:00. 

Innan jag började flumma om livet, så tänkte jag ba visa er veckans design i min bullet journal. Eftersom jag bestämt mig för att ha Mumin-tema i december, så fick jag lov att rita lite muminbilder. Eller rättare sagt; Snusmumriken.

 

BulletJournal vecka 48 2
Eftersom det började snöa sist jag ritade en snöbild, så blev det blommor nu.

 

Snusmumriken är en karaktär som jag både jag känna igen mig i, samtidigt som jag kan känna mig ljusår ifrån honom. Han är den där typen som gillar lugnet och behöver få vara ensam, samtidigt som man motsägelsefullt vill vara med om äventyr. Det är ju jag, som vill ha en balans mellan äventyr och harmoni.

Det jag verkligen inte vill är att resa världen runt, och det är en insikt som blir klarare för varje år som går. 

 

Jag gillar hemmets lugna vrå, och innan detta år är slut så har jag mitt alldeles egna hem jag får dela tillsammans med världens bästa typ. Tills vidare ser vi till att njuta järnet av den sista byggtiden. Och det går undan (och det får ni se om några timmar). 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar