bloggheader6

Ska vi starta en klubb?

Skrivet av Caroline Eriksson 23.02.2017 | 2 Kommentarer

Som liten hann man vara med i många häftiga och superhemliga klubbar. Många gånger tror jag knappt vi själva visste vad klubben gick ut på. Vi var bara nöjda att få vara med i en klubb. Få känna sig speciell för en dag. Glömma den dagen efter. Skapa en ny, lika häftig och superhemlig, klubb.

Nu tänker jag som så att jag tar och startar en klubb, MED ER.

 

Vi kan kalla den: "Vi som ogillar detta p*ssväder och gärna ha sommar året runt. Kanske lite höst går för sig, men längre än så går vi inte".

Passligt långt namn för en klubb som betyder kort och gott att det får vara nog med vintern nu. Vi kan samlas en gång i månaden, äta vårrullar och dansa till "jaa jaa maj kocko jambo". (mr president - coco jamboo,  min favoritlåt som liten. när jag läser texten idag så är den rätt så... icke-barnvänlig)

Resultatet av vår klubb skulle bli härlig vinter, utan en massa livsfarlig snö på vägarna. För ingen har ju ändå råd eller tid att ta hand om vägarna nuförtiden. 

 

Jag som var så lycklig och harmonisk igår, mest på grund av vädret. Bar asfalt. Normal hastighet i bilen, utan att vara rädd att köra till skogs. Kunde ju till och med se omkring mig. Fantiserade om huset som ska på plats om x-antal veckor, och hur härligt vårvädret skulle underlätta allting.

Ena kollegan sa något i förbifarten om att det skulle snöa, mycket, och ja ba fnissade och tänkte "Nå aaaalder".

Tji fick jag. En timme senare började det snöa, och slutade som aldrig heller. 

 

 

Nä höni. Klimatförändringen är inte så skrämmande just nu. Gärna får den slå till. Mesama. Med sommar, sol och värme.  

 

resizedimage800533 IMG 2494

Förra årets takatalvi och en besviken Mohicana.

Kommentarer

 • Gunmari 23/02/2017 9:43am (6 år sen)

  Anmäler mig genast som medlem i klubben med det förträffliga namnet :D!!! Kram!

 • Frizz 23/02/2017 12:45pm (6 år sen)

  Jag anmäler mej!! Kan vi i klubben också jobba för att det ska blåsa mindre på sommaren, och kunna få såna där varma vindstilla dagar som det fanns "förr"?

  • Caroline Eriksson 23/02/2017 4:40pm (6 år sen)

   Välkommen i klubben! Vi kan absolut arbeta för mindre blåsiga dagar på sommaren. Hur härligt vore det inte att kunna vara ute på sjön utan att oroa sig för enorma vågor? :D

Skriv en kommentar