bloggheader6

Skönhetsingrepp och vacciner

Skrivet av Caroline Eriksson 21.04.2016 | 0 Kommentarer

Tecken på att man inte är ung längre: var ute och fotograferade. Klättrade på en sten vid havet. Tog en fin bild. Klättrade tillbaka till land. Fick ryggskott. Så nu ligger jag stilla efter ett varmt bad och tycker lite synd om mig själv.

 

Linn gjorde en lista som jag nu ska fylla i. Roligare än att sitta och redigera bilder. Evighetslistan om alla ämnen som cirkulerar i bloggvärlden. Det finns inga rätt eller fel, och alla ska ha rätt till sin egen åsikt. Det här är min. Roligt också att jag redan tagit upp många av dessa ämnen, länkar dem i texten. :D Grundregeln var att man skulle hålla sig kort, till högst fem meningar.

 

 

10 bloggiska evighetsfrågor

1. Så här tänker jag kring vacciner: Grundläggande vacciner nödvändigt. Influensavaccin inte lika viktigt. "Vi har glömt varför vi vaccinerar oss."

2. Gällande skönhetsingrepp tycker jag så här: Folk ska göra det de mår bra av. Mår du bäst innerst inne av en D-kupa, bra så. Men personligen skulle jag inte lägga mig under kniven. "Dags att tycka om sig själv."

3. Min sanna åsikt om muminmuggar: Söta, men inget jag samlar på. Alla mina muminmuggar har jag fått i present.

4. Ska barn synas på sociala medier? Så här tänker jag: Min framtida unge blir helt klart den sötaste, så det vore svårt att inte vilja lägga upp en bild. Men att skriva grundligt om barnet, vad hen äter och hur mycket hen bajsar är onödigt. Sånt finns ju kvar på internet LÄNGE, och kanske inte sånt barnet vill att andra ska läsa när hen är större.

5. Är jag feminist eller inte? Så här tänker jag: JA! Att säga att man inte är feminist är som att säga: Jag tycker det är helt okej att en kvinna förtjänar mindre än en man. "Ja jag är feminist, men..." 

6. Mina tankar om kommersiella samarbeten i bloggar: Så länge man själv står för det man gör reklam för är det okej! Jag skulle t.ex inte börja göra reklam för C9 eller bröstoperationer, för det är inget jag skulle stå för personligen, och kännas falskt. Skulle jag göra reklam föra yogagrejer, glasögon och friluftskläder, så skulle ni tro mer på mig. *vink vink*

7. Kan pojkar ha rosa kläder? Min åsikt om genustänk i kläder: Absolut! "Blått är en pojkfärg".

8. Dop eller namnfest - vad väljer jag? Eftersom jag inte är troende så känns namnfest som en fin idé. 

9. Bloggska - är det ett viktigt språk? Allt språk är viktigt och viktigaste är att man får och kan uttrycka sig.

10. Den berömda bloggfasaden - ska man visa allt i bloggen? Man ska visa så mycket man är bekväm med. Min regel är att jag skriver om det jag skulle kunna prata med en människa öga mot öga med. Kan jag inte det, så publicerar jag inte en text heller.

 

IMG 9464

Favorit i repris med en yogabild.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar