Bloggheader Caroline3

Slutet på en era.

Skrivet av Caroline Eriksson 08.10.2017 | 0 Kommentarer

HALLÅ. Jag har inte glömt bort er! Vilket jag kanske borde sluta skriva varje vecka, eftersom jag känner det är behövligt att åtminstone ha en eller två dagar paus från bloggen, för att samla sina tankar. Vilket jag har haft mycket av denna vecka. 

Kanske är det för att vi närmar oss slutet av på era med husbygget, och får börja med nya moment i processen, men det blir alltid så mycket att tänka på. Trots att allt ändå brukar gå bra, så verkar det vara oundvikligt att känna alla möjliga känslor. 

 

Men hela den här veckan gav jag järnet på att få huset färdigt målat, vilket jag nu kan checka av. Otroligt skön känsla. Redan i morgon får ni se mitt favoritrum som skapar blandade känslor hos andra. Vi ba älskar det. Och ett rum som skapar blandade känslor för oss.

Jag har kollat på inredning, och för tillfället verkar vi (vi = jag & fredrik) vara rätt så överrens om en soffa, efter att vi fått starta om från noll då IKEA valde att ta bort vår favoritsoffa ur sortimentet. Sen ska man inte tro att man gör det enkelt för sig; gäller att få den från Sverige nu på ett sätt eller annat.

Samtidigt har vi även börjat våga samla på oss nya möbler till nya huset, och det blir mycket retro & loppisfynd jag delar med mig av i framtiden. 

 

Allt är i sin ordning, och jag har den här dagen ba njutit av att göra ingenting. 

Kläderna du ser på bilden nedanför kommer jag förhoppningsvis aldrig mer använda igen, nu när allt är målat.

 

Hur har din helg varit? 

 

Skarmavbild 2017 10 08 kl. 17.28.50

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar