bloggheader6

Sommarens sista fest.

Skrivet av Caroline Eriksson 27.09.2018 | 0 Kommentarer

Jag hade haft en dröm om att sommaren som varit skulle ha varit den sommar man spenderade tid med en massa vänner. Samlat ett stort gäng för att umgås med flera sommarkvällar, samtidigt som man fått skratta till småtimmarna.

Men så blev det inte riktigt. Visst har man umgåtts med vänner, men i andra sammanhang. Mer dagtid än festtid. Mer på tumanhand än ett stort gäng. Det är väl livet som kommer emot. Du vet; barn, arbete och att alla alltid har så mycket på gång. Även vi.

 

Men förra helgen fick vi äntligen möjlighet att alla samlas och ha roligt tillsammans. Våra vänner bjöd in till kräftskiva. 

 

kraftskiva 1

Så mysigt med vacker belysning. Uthuset blev festfint!

 

Kräftskivan höll till vid kompisens uthus, och det var så otroligt mysigt. Det bästa med landet, när det kommer till fest, så är det hur mysigt man kan få till ett uthus. Och det flesta äldre hus har minst ett uthus.

Det krävs bara lite belysning, ett par bord och ett gäng glada människor för att få ett uthus festfint. Grillen var varm, och alla hade minst ett paket kräftor med sig.

 

kraftskiva 2

Borden var fint dukade med servetter, bestick och sångblad till festen.

 

Tidigare på dagen hade vädret varit grått, kallt och regnigt, så jag var lite orolig om vi alls skulle orka vara utomhus till kvällen. Men som på beställning lättade molnen och det blev en klar blå himmel, och då finns det längre inte något dåligt väder. Bara att ha vett att klä på sig ordentligt. 

Så jag la på mig festsminket, stickad tröja, kammade håret och var redo för en härlig kväll.

 

kraftskiva 3

Här satt vi och hade det trevligt tills mitt i natten.

 

Och sommarens sista fest blev en lyckad en. Alla hade så roligt, sjöng snapsvisor och skrattade tills kvällen blivit natt. Några badade badtunna, medan jag höll mig på den torra sidan och umgicks vid matbordet.

Jag och Fredrik hade med oss våra terrassvärmare som värmde lite i natten.

 

kraftskiva 4

Sommarens sista fest och höstens första norrsken.

 

Det var även den kvällen, på sommarens sista fest, som höstens första norrsken uppenbarade sig över himlen. Om du tycker bilden är lite sned så är det inte för att jag var full, utan för att jag inte är den som tar med mig stativet överallt. Placerade istället kameran på en cykel medan jag fotograferade, och det fungerade lika bra.

 

Den här kvällen är nog en kväll jag kommer att minnas länge. Vi har fina människor omkring oss, och jag hoppas att få spendera massor av kvalitetstid med dem under hösten och vintern. Sak samma om det är fest eller inte, så länge man umgås och får vara med nära och kära.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar