bloggheader6

Ta ansvar för din egen lycka

Skrivet av Caroline Eriksson 08.05.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

"De sista veckorna har jag känt en så otrolig tacksamhet. Tacksamhet till livet. Till mig. En befrielse att fullständigt vara trygg i sig själv. Ett lugn som är svårt att beskriva. Jag anlyserar ingenting mer än nödvändigt. Låter livet ha sin gång och fokuserar på det jag själv kan påverka. Och det jag kan påverka är mig själv. Sättet jag ser på mig själv och omvärlden. Först då får man förändring och allt känns möjligt. För jag tar tacksamt emot universums alla gåvor."

 

Så skrev jag på instagram igår. Låg på terrassen och hittade äntligen några ord för hur jag känner mig. Just nu. 

Den cyniska sidan inom mig försökte redan för länge sen säga: "Men du vet väl att det kommer ett bakslag? Allt kan ju inte vara bra hela tiden?". 

 

Men så svarade hjärtat och hjärnan tillbaka, att "Så fel du har". Det behöver inte komma ett bakslag. Man ska inte behöva trippa på tå och förvänta sig skit, bara för att man mår bra. Då njuter du ju inte av det som sker. Just nu. När goda ting händer i livet, så tackar jag och tar emot. Jag omfamnar hela mig själv och blir samtidigt en mer kärleksfull människa gemtemot andra. Som jag känner nu så vill jag känna för resten av livet. Min lycka sitter inte i någon annans händer och kommer inte utifrån.

 

 

Och det här är starten på nästa veckas bloggvecka. Kan ni gissa temat?

 

IMG 20160507 170334

Osminkad på terrassen, tredje dagen i sträck. Eller är det mer? Dagarna flyter tillsammans i en härlig mix och jag njuter för fulla muggar. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar