bloggheader6

Tack för allt sommaren, välkommen underbara höst.

Skrivet av Caroline Eriksson 01.09.2019 | 0 Kommentarer

Igår var det den sista dagen av sommarmånaden, och idag fick jag vakna upp till första höstdagen. Den första höstdagen som var så pass varm att jag satt i underkläder på terrassen för att tampas med värmen. Det här var sommaren jag inte kunde bry mig mindre om grannar eller motionärer sett mig i endast underkläder. Det här var sommaren jag omfamnade min kropp fullständigt och vägrade täcka den i tunga tyger, för att kunna andas.

 

Vanligtvis kanske jag skulle känna mig sentimental och vilja hålla kvar lite extra i sommaren, men inte i år. Missförstå mig inte (trots att folk får missförstå bäst de vill, sånt har man inte så mycket makt över); det har varit en av de bästa somrarna jag har fått vara med om.

Jag har varit för det mesta i frid med mig själv och det som pågått omkring, och vädret klagar jag inte på. Jag har fått ha roligt, och upplevt och gjort en hel massa roliga saker med Fredrik.

 

Men nu är jag så redo för hösten, även om det är med pirr i magen och liten slags nervositet.

 

31.08.2019 1Det har varit en av de finaste somrarna, och nu väntar en spännande höst.

 

För mitt och Fredriks liv kommer att ta en helt ny vändning denna höst. Våra liv kommer aldrig mer att bli detsamma, och vi välkomnar inte bara en ny årstid, utan även en ny människa i vårt liv. Ja, inte nu med detsamma. Men jag kan räkna veckorna på knappt två händer. Och om det är något jag har lärt mig av denna graviditet (gudars, jag har lärt mig massor, men mer om det kanske i ett annat blogginlägg!), så är det att tiden går snabbt. I ett ögonblick. Så snabbt.

Så det är inte undra på, och helt förståeligt, att känna pirr i magen nu. Att längta lite extra mycket, och välkomna hösten med öppet sinne och famn.

 

Tack för allt sommaren, välkommen underbara höst.

 

31.08.2019 2Bild från igår kväll då jag och Fredrik var och finkörde ner till havet för att se raketer.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar