bloggheader6

Tantsnusk och magi.

Skrivet av Caroline Eriksson 17.08.2017 | 0 Kommentarer

Böcker för mig är:

Det som fångar all min uppmärksamhet medan jag läser. Kan som inte börja läsa en bok och pausa den någon vecka, för att sedan fortsätta. Jag är den som sträckläser en bok och lyckas leva mig in i den.

Just nu läser jag:

I förrgår läste jag instruktioner hur man byter färg till printern, och igår läste jag ritningar på inredning så förstärkning kom på de rätta platserna i de sista väggarna i huset. Det är som mest ritningar för tillfället.

En perfekt läsplats är:

Soffan, sängen, toaletten, badkaret.... VAR SOM HELST. 

En bok alla borde läsa:

Supersvårt egentligen att ge ett boktips nu, eftersom böcker är något man kan ta till sig när man är redo för det. T.ex skulle jag jättegärna tipsa om alla Harry Potter böckerna, eftersom de var mig kära som liten och fick mig att tro att magi var på riktigt. Tror du verkligen inte på lite magi i vardagen, så är det inte den bok du ska läsa. Men läs ändå. ;-)

Pappersbok eller e-bok:

Jag har försökt mig på e-bok, även testat mig på ljudbok men sist och slutligen är det pappersboken jag föredrar. Ljudboken skulle fungera perfekt för mig, så länge jag inte skulle leva in mig för hårt i det också, och mister fokus på att göra något annat. Då kan jag lika gärna bara ligga still och bläddra i en bok.

En bok jag kan läsa flera gånger om:

Alla böcker av Grottbjörnens folk.

Min favoritförfattare:

Jean M. Auel, eftersom jag älskade hennes tantsnusk om Ayla som lever tillsammans med neandertalare (Grottbjörnens folk).

Det här skrivs det alltför lite böcker om:

Jag tror inte det skrivs för lite böcker. Jag tror man läser för lite.

Den bok som berört mig mest är:

Som jag tidigare nämnde så beror det på var jag själv är i livet. Och det finns inte bara en. Det kan vara allt från barnböcker till böcker om kärlek och elände. 

I höst ser jag fram emot att läsa:

De sista ritningarna för hur vi ska få köket på plats, och skruvat ihop vår nya soffa (som vi inte köpt, men bestämt oss för). Sen kommer jag att ta tag i alla böcker som finns av serien Sagan om is och eld. Tänkte tydligen spendera hela första tiden som nyinflyttad i huset genom att läsa alla Games of Thrones böckerna.

 

Har du en favoritbok?

 

resizedimage800533 selmalagerlof

 

Den senaste boken i min samling: Nils Holgerssons underbara resa genom Sveriga, av Selma Lagerlöf.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar