bloggheader6

Tiden går snabbt när man har roligt.

Skrivet av Caroline Eriksson 30.09.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det sägs att tiden går snabbt när man har roligt. Tiden verkar även rusa iväg när man har mycket på gång. Vart tog den här helgen vägen egentligen? 

 

Jo:

- Jag har arbetat i dagarna två. Morgonskift båda dagarna, vilket gör att dagarna känns längre då man är igång från halv sex på morgonen. 

- Byggde en hönslucka till hönshuset. Fredrik fick agera hönsvakt och gick en liten promenad med hönsen medan jag byggde luckan i dörren till hönshuset. Det är ju lätt att vara efterklok, men nog hade det varit enklare att bygga den där luckan med detsamma när jag byggde hönshuset. Hönsen accepterade snabbt den nya öppningen till deras hem, och sist och slutligen hade de inget annat val. Jag är i alla fall glad att de nu går in och ut genom luckan, och jag behöver inte vädra hejvilt om dagarna. Om nätterna har luckan flera lås på sig.

- Har hjälpt Fredrik med att laga ved. Han gjorde grovjobbet medan jag hjälpte honom att lyfta stammar och kasta ved i traktorkärran. Förra vintern köpte vi ved från en person i byn, men denna vinter kommer vi att få elda med vår alldeles egna ved från tomten. Och jag tycker att det ska bli så härligt, som den lilla pyroman jag är. 

- Fixat till min nya bullet journal. I morgon bitti får du se den och mina senaste alster jag ritat. Är riktigt stolt över det jag skapat, om jag får säga det själv.

- Jag har upptäckt vad hönsen går loco på: pasta. De vägrar ju äta maskar, knasiga höns som de är, men pasta är tydligen en hit. De hoppar efter pastan, jagar varandra och försöker ta den av varandra och är allmänt roliga. 

 

Ja, du får se själv.

 

 

Mina höns är nu 2,5 månad gammal (Dvärgkochin Helmi), 3 månader gamla (tuppen Isla, Fleur och Gullefjun) och snart 4 månader gamla (Luna som ropar av glädje i videon) och Blondie). 

 

Vill du se dagliga videos av mina underbara höns så rekommenderar jag dig att följa mig på instagram. CARLOINE heter jag där, och dagligen delar jag med mig av småfilmer från mitt liv.

 

Hoppas att du har haft en underbar helg.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar