Bloggheader Caroline3

Tillbaka till en nygammal vardag.

Skrivet av Caroline Eriksson 06.07.2020 | 0 Kommentarer

I morse vaknade jag prick klockan 07:00 av ljudet av min dotter som talade till mig via babymonitorn. Det tog några sekunder för mig att inse att idag var dagen då Fredriks semester tog slut, och det fanns ingen annan än jag som nu skulle stiga upp för att ta emot barnet med öppna armar.

 

De här fyra veckorna har varit som en semester för mig. Att dygnet runt ha hjälp och stöd av varandra, och kunna ligga kvar och blunda några sekunder extra, medan en annan tar hand om blöjbyte och andra morgonsysslor. Nu är det en helt annan vardag som börjar för mig.

Under de här fyra veckorna som Fredrik varit hemma har det minsann hänt ett och annat, och nu när Nova kan krypa ordentligt (efter att ha ålat sig fram sen hon var 4 / 5 månader), sitta stadigt, dra sig upp och stå och gå längs med möbler, (och idag stod hon själv några sekunder!!!), så är det så mycket mer man kan hitta på om dagen (+ de sötaste tänderna som tittade fram i början av förra månaden).

 

Förra veckan hälsade vi på ett par vänner, och deras relativt nyblivna ettåring. Trots att det skiljde fem månader mellan barnen, så kunde de leka tillsammans. Nova hade så roligt att hon tjoade och skrattade, och sov efteråt längre än hon vanligtvis sover i sträck om natten, så jag insåg att vi måste se till att umgås fler gånger med fler människor med barn i typ samma ålder.

Det gjorde gott för barnen att få leka av sig, och lika gott för oss föräldrar att få umgås och äta god fika.

 

 

Så nu börjar en nygammal vardag igen, med fler möjligheter. Hoppas på att träffa vänner, nya som gamla. Kanske till och med en loppisrunda? Lek utomhus, om vädret tillåter, och inomhus har vi minsann att göra. 

Vagnpromenader, och promenader i bärselen.

 

Nog hittar vi väl på något att göra av dagarna.

 

107047861 297584568253130 7007336394492963602 n

 

Bild från då man fortfarande kunde gå ut barbent och utan strumpor. Har dock inte något emot regnet och de svalare graderna nu. Man orkar lite mer som det är nu. Känns dock konstigt att det endast är juli. När det var juliväder i juni, så känns det nästan som augusti och att man vore redo för hösten nu. 

Nästan ba. Om du frågar mig så skulle jag gärna ha sommar året runt nu.

 

På tal om vädret! Vann en tävling som Jollyroom hade på instagram. Så nu har Nova en jacka på väg hem, vilket passar ypperligt när det ska vara kallt, blåsigt och regnigt. Ibland har man tur.

 

 

Hoppas att du får en underbar start på veckan.

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar