bloggheader6

Tips till er som bygger, och andra tankar.

Skrivet av Caroline Eriksson 28.03.2017 | 0 Kommentarer

Vänta ba tills jag får rama internet till bygget, eller börjar blogga från ipaden, så jag kan var en mer aktiv och trevlig bloggare som delar med mig av mina tankar. 

 

För tillfället har jag dock inga tankar alls, än att jag behöver rama massage över hela kroppen. En kall cider hjälpte inte, och jag orkar inte med fotbad, så fortsätter tjata på sambon om massage.

Dock är det något positivt med min träningsvärk, eftersom den värsta värken finns i benen. Det betyder alltså att jag trots allt arbetar med just benen, och inte ryggen. Ni vet, man måste ju vara lite ergonomisk. 

 

Men det blev en lite kortare arbetsdag idag vid bygget. Ba nio timmar, och  NU  är vi redo för huset. Riktigt på riktigt. Känns skönt och halvt tomt på samma gång. Nu finns det inte mycket mer jag kan göra. Ba vänta på nästa vecka och passa på att vila lite. 

 

 

(mer text fortsätter under bilden)

 

Skarmavbild 2017 03 28 kl. 20.59.08

 

Så här har jag sett ut idag. Inbakade flätor, som till sist spärrat åt varsitt håll. Håret har växt som ogräs, och nu undrar jag om jag ska klippa kortare igen, eller låta håret leva sitt eget liv?

Söndriga händer med blåsor och lite blod, och en kniv innanför byxlinningen. Plåstret du ser på tummen är dock från då jag skulle grilla korv i helgen, och skar mig med kniven.

Har tydligen fått några sår på armen också och sågat grenen i byxorna (höhö). Märkte inte av något innan jag kom hem. Nästa gång jag gör något vid bygget får jag har på mig de rosa snickarbyxorna. Yey!

 

Hela dagen har jag multitaskat, multiburit saker och ting, och isolerat hela grunden till huset. Samt vilat på styrox i väntan på mer sand och grus, och det var riktig härlig vårsol idag. 

Ett  tips  till  alla  som  bygger:  Bygg ett fyrkantig hus. Skippa plintar till terrasser. Sak samma om det är snyggare med andra husformer, för det är förjäkligt och tar längre tid än nödvändigt, att isolera så snyggt hus som vi bygger.

 

Men daaamn, vad snyggt det blir.

 

Och jo, ett annat tips till alla som bygger: Gör ni något som inte är så roligt, som typ isolera husgrund: bli sur, för då går det undan. I alla fall för mig. Sen är ju tankens kraft typ allt, och då tänker du ba att du inte behöver göra det här igen på läääääänge.

 

 

Så he va he. Inatt sover jag gott.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar