bloggheader caroline

Tre positiva saker just nu.

Skrivet av Caroline Eriksson 18.05.2018 | 1 Kommentarer

Går igenom mina gamla minnen på facebook, och får se vad jag gjorde denna dag för flera år sen. Förra året gick jag till exempel runt med en galen katttröja vid bygget, och var vackert sminkad. Idag kan jag inte minnas när jag använde smink eller kläder sist, som inte varit min vårdarutstyrsel. Istället går jag runt i bikini, mjukisbyxor och sköna tunikor som passar bättre till sommarvädret.

För tre år sen gjorde jag glutenfria och sockerfria bananplättar, som fortfarande får det att vattnas i munnen. Absolut något jag måste göra snart igen. Mitt fredagstips till dig (och mig); gör dessa bananplättar. Supergoda!

För fyra år sen blev jag utmanad att skriva tre positiva saker per dag, i en veckas tid, och tänkte att jag kan ta och nämna tre positiva saker nu. För det är alltid roligare att se livet från den ljusa sidan.

 

1. Jag har fått en god natts sömn. Det som rubbar min tillvaro mest är när jag är hungrig eller sover dåligt. Och innan den här underbara natten, så hade jag två nätter med dålig sömn bakom mig. Tack vare sömnen så har jag idag mer energi, mycket härligare humör och började dagen med att sjunga upp Fredrik. Ba för att.

2. Ute på vår terrass, på framsidan av huset, har jag nu en enorm och mycket väldoftande ampel. Två av mina underbara kollegor hälsade på oss till huset igår, och hade med den vackra växten. Satt i evigheter och doftade på de knallrosa blommorna, och kände tacksamhet. Tacksamhet för växter. Tacksamhet för att få arbeta på en plats tillsammans med människor som har lika sjuk humor som en själv, och med ett hjärta av guld.

3. Hade glömt att köpa fler citroner igår, så trodde för en sekund att min morgondrink med citron och MSM skulle behöva vänta tills en ny dag. Fredrik påminde mig dock om att vårt citronträd hade en citron till mig, och vad som hände sen har jag aldrig, och kommer kanske aldrig igen, upptäckt förr:
den hade två citronplantor inne i sig!

Om du går in på min instagram så får du se bildbevis på det. Nu är båda plantorna planterade i kruka, och hoppas de överlever flytten.

 

Hoppas du får en underbar dag. Skriv gärna upp tre positiva saker i ditt liv, endera för dig själv eller här i kommentarsfältet.

 

leila 2
Lägg märke till hennes underbara och enorma tassar.

 

Som en fjärde positiv grej, så är jag glad över att se hur mycket våra katter trivs att bo här vid huset och den underbara naturen. Leila, katten på bild, har aldrig tidigare varit så social till andra människor än mig och Fredrik. Hon sover hela nätterna och leker och jagar utomhus om dagarna.

Så fint att se att alla trivs här vid huset. <3

 

Kommentarer

 • Leena 18/05/2018 2:54pm (11 månader sen)

  Vilket roligt sammanträffande. Innan jag tittade in här hos dig, skrev jag nyss på min blogg om tre bra saker jag är nöjd med just idag. Postivt tänkande kommer man långt med :) Ha en skön fredag och trevligt veckoslut!

  • Caroline Eriksson 19/05/2018 9:26am (11 månader sen)

   Ja, det har du så rätt i Leena! Positivt tänkande. :)
   Hoppas du får en underbar helg. <3

Skriv en kommentar