Ur arkivet: Onanera mera!

onsdag 18 april 2018 - 18:00 | 0 Kommentarer

Förr, på den gamla goda tiden, hade jag många temaveckor. Den mest uppskattade var kanske kärleksveckan, där jag tog upp allt från sex till vad som händer i våra kroppar när vi är kära. Det var roliga samt lärorika blogginlägg, som inte bara var påhitt, utan även med lite vetenskap inblandat.

Nu ska du få läsa det blogginlägg som haft absolut mest klick när det kommer till kärlek och sex, och det blogginlägg som var för sexigt för facebook.

 

 

Onanera mera!

26 april, 2016.

 

Sex- och kärleksveckan fortsätter. Idag ska vi prata om kärleken till oss själva, och varför onani är bra för dig!

Det är inte 1700-talet längre och idag vet vi bättre än att vi får håriga händer av onani. Ändå är det än idag många som ser det som syndigt och tabu. Men nu ska jag ge dig fem (av tusen) bra orsaker varför du kan boka in "egentid" i kalendern.

 

 

5 ORSAKER VARFÖR DU SKA ONANERA

 

1. Du blir med bekväm med din kropp (och får mer orgasmer)

Genom att lära känna sig kropp och vad som funkar för en så gör man alla en stor tjänst. Ett - dig själv. Två - för din partner också. Många kvinnor har svårt att få orgasm via penetration, så genom att veta vad som funkar för dig själv så kan man uppleva orgasm via att visa / berätta åt sin partner vad som är skönt.

 

2. Du blir gladare.

Vid en orgasm frigörs oxytoxin och endorfiner och med hjälp av dessa hormoner blir vi lyckligare. Läs mer om den underbara orgasmen i blogginlägget jag skrev sist det var kärleksvecka.

 

3. Du sover bättre.

Förutom att du blir lyckligare så sover du bättre. Efter en orgasm så slappnar man av i kroppen och får det lättare att sova.

 

4. Minska risken för cancer och infektioner.

Vid en utlösning så "rensar männen rören" och det minskar risken för prostatacancer. Obs! Vid onani. Vid sex med en partner finns det ju risk för könssjukdomar.

 

5. Det känns himmelskt skönt.

 

Gör som Chrissy Amphlett och ta på dig själv.

[embed width=459 height=344 class=left thumbnail=https://i.ytimg.com/vi/wv-34w8kGPM/hqdefault.jpg?r=77202]http://www.youtube.com/watch?v=wv-34w8kGPM[/embed]

0

Kommentarer

Inga har kommenterat på denna sida ännu

Skriv kommentar