bloggheader6

Utmaningar och prövningar

Skrivet av Caroline Eriksson 15.01.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det här året börjar med prövningar, det är bara att konstatera. Nu är det verkligen dags att hamna i flow.

Var fram och tillbaka efter B-vitaminer idag när jag märker att bilens handbroms gått sönder. *här kan ni föreställa er alla svordomar jag rabblade upp*

 

När livet ger dig citroner så är det bara att göra citronsaft. Citroner är goda och nyttiga. Men är det så enkelt?

När handbromsen gick sönder idag så blev det lite "upp till bevis" om jag lever som jag lär. Att välja mellan att agera eller reagera. Omständigheter ska inte kunna påverka mig negativt. Jag har makten att välja.

 

Slutade svära, för det hjälper varken mig eller fixar bilen. Andades djupa andetag. Kanske är det så att motgångar och utmaningar är en påminnelse från universum att jag ska lyssna till mig själv, min inre kraft. Tänkte några minuter på vad jag verkligen vill. Jag vill sända ut och få goda vibbar tillbaka. När jag har mina fina stunder av flow, så går allting som jag vill. Behöver inte ens anstränga mig, det går av sig själv. Att vara i nuet och ta vara på härliga känslor, det är då jag mår som bäst.

 

Och det är där jag vill och ska vara nu. Flow.

 

Nu tänker jag logga ut från datorn, meditera några timmar och affirmera:

"Jag är hel, lugn och harmonisk. Jag drar till mig det goda i livet. Kärlek, frid och lycka omger mig. Jag är rik, stark och drar till mig vackra erfarenheter."

 

Grattis på friidan, gott folk.

 

IMG 5

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar