bloggheader6

Vacker belysning (DIY)

Skrivet av Caroline Eriksson 02.04.2016 | 1 Kommentarer

Jag erkänner. Det här inlägget är mest till för att skryta om min sexiga och superduktiga sambo. Men även också för att visa lite av inredningen i vårt hem. Det sägs ju att man kompletterar varandra i ett förhållande, och så är det nog i mitt och kärlekens förhållande också. Medan jag tycker om att bygga bord så är sambon otrolig på lampor. Från ingenting och sånt människor ser som skräp, skapar han moderna och vackra lampor. Målar, bygger och fixar med sladdar och sånt. Som sagt, det är han som är duktig på lamporna. 

 

Jag ger tusan på att vi vore miljonärer om man skulle börja sälja dessa lampor. Och varför ska jag visa er nu. Är ni ett företag som är intresserade av att arbeta med en kreativ man och hans företagsamma brud, hör av er! 

 

Lampa1

 

Den här lampan fick jag igår. Den ser nästan lite utomjordisk ut och jag älskar den. Passar perfekt till mitt arbetsbord som jag lagat själv. Tydligen behöver jag något nytt till arbetsbordet nu som då, för att hålla det städat. Ingen skillnad om det är diplom, blommor eller lampor.

 

Och jepp, ni ser mitt diplom också på bilden, som Sevendays gav mig. Har det för inspiration och för att det helt enkelt är det enda diplomet jag fått i mitt liv. :D

 

Lampa2

 

Förutom lampan jag fick igår, så är också den här det nya tillskottet i lampfamiljen. Jag är helt begeistrad över hur duktig min sambo är. Den här lampan är maffig.

 

Lampa3

 

I köket hänger de här lamporna. Ni kanske märker att mjuka former i hårt material finns med som en röd tråd i designen. I love it! Det enda negativa är att man kanske ska ha koll på att köket är städat när man fotograferar lamporna. ;-)

 

Lampa4

Den här lampan är också mycket fin. I mitten är det trä och det gör lampan speciell. 

Önskar att det fanns en "före bild" på denna lampa, för den var riktigt ful före. En bekant var fem före att kasta den på skrothögen när sambon räddade livet på lampan. Ny färg, nya elkablar och mycket till och resultatet blev denna.

 

Det som gör mig extra glad är när människor hittar något de är duktiga på och gör det. Låter kreativiteten flöda och får in själ och kärlek i något. <3

Kommentarer

  • Jen 03/04/2016 9:21am (6 år sen)

    Med all rätt ska du vara stolt över sambon, vilka supersnygga lampor! Önskar jag kände någon så händig. Tack för en intressant blogg föresten:-)

    • Caroline Eriksson 03/04/2016 10:26am (6 år sen)

      Tack för din kommentar! :-) Mitt i allt kanske du känner någon händig, som inte än vågat visa sin talang. Allt gott till dig! :-)

Skriv en kommentar