blogghedaear

Vacker med ögonfransförlängning.

Skrivet av Caroline Eriksson 12.09.2016 | 2 Kommentarer

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med JT Beautystyle
***

 

Jag har stått sju på morgonen med en kollega och tänkt: ”Hur i hela friden hon kan se så pigg ut?”.

Svaret: fransförlängning.  Alla vänner som gjort en fransförlängning har jag länge beundrat deras vackra ögon.  Orsaken? Fransförlängning. Det gör så mycket och piggar upp vilket ansikte som helst. 

 

Därför var jag inte sen med att tacka  ja  när jag fick möjligheten att själv testa på fransförlängning.

 

Förra måndagen fick jag avsluta en arbetsvecka med att åka till  Molpe  på en riktig  feel good eftermiddag. Precis vad jag behövde. Att låta någon annan pyssla om mig, få fransarna fixade och en vårdande hårbehandling. Sånt som man inte tar sig tid för annars. 

 

IMG 7187Johanna som äger salongen JT Beautystyle.

 

Det var enkelt att hitta till  JT Beautystyle,  salongen som finns i Molpe. I ett mysigt gult hus möttes jag av Johanna, restaurangkocken som sadlade om, och började istället fixa hår, make-up, naglar och fransar. Och det är jag glad för, för jestas vad hon är duktig! Jag blir alltid så  inspirerad  av att träffa människor som  vågar  följa  sin  dröm  och det de är duktiga på.

 

Efter besöket blev jag själv så inspirerad och kände mig så vacker, att det resulterade i min bloggheader. 

Kände inte behovet att ha ögonmakeup på mig. ;-)

 

IMG 7205Au naturel utan fransförlängning. Inte så fasligt nervös, som jag ser ut på bilden.

 

Så efter att jag ställt in kameran, lagt upp stativet och hade fjärrutlösaren i handen, började vi med detsamma på med mina fransar. Johanna fixade  båda  ögonen på samma gång för att få det så jämnt och bra som möjligt. Eftersom fransförlängningen skulle se så naturligt ut som möjligt, användes fransar i olika längder för att följa ögats form.

 

Till mina ögon använde Johanna sig av volym 2D och 3D samt mink-fransar. Det är inte äkta minkpäls utan bara mer bearbetat och mjukare än silke.

 

IMG 7214

IMG 7253

Man ska verkligen vara säker på handen när man arbetar med fransar. Det var Joahnna. 

 

Johanna berättade att vi människor har olika ögonform och att fransarna gärna ska formas efter ögats form, för bästa resultat. De olika effekterna man kan använda sig av, om man följer ögats form är t.ex räveffekt, ekorreffekt, dockeffekt, katteffekt  (mjau!)  med mera.. 

 

Eftersom jag har lite av europa ögonform  och  mandelformade ögon, så passar ekorreffekten och naturliga effekt till mina ögon. Denna gång blev det naturliga effekten.

 

IMG 7322Viktigt att ta hand om fransarna på rätt sätt. Läs mer om det längre ner. 

 

En fransförlängning tar tid, åtminstone  två  timmar  får du räkna med om det är första behandlingen, men ändå rusade tiden iväg. Vi pratade i ett och det var bara  roligt  att få bli ompysslad. När jag sen fick öppna mina ögon och se mig i spegeln lämnade jag med öppen mun.  

Herregud  vad  snygg  jag  var!  Johanna hade gjort ett så bra arbete! Lämnade att stå länge framför spegeln, för att flirta med mig själv, haha.


Fick även vårdbehandling av håret, men tyvärr inga bilder från det då kameran varit igång länge och batteriet var urladdat.

 

IMG 7336

 

En ögonfransförlängning varar tyvärr inte för evigt. I en månad ungefär.

Men fransarna, vare sig om de är äkta eller fransförläning har en viktigt funktion. De håller borta smuts från ögonen.

Därför är det  viktigt  att  ta  hand  om  dem  på rätt sätt  och  tvätta dem med ett speciellt skum du får från salongen. Det kan även göra livslängden för fransarna något längre och  du  undviker  att  få  ögoninflammation.

 

Redan efter någon vecka går det att korrigera fransförlängningen. För billigare peng än första besöket.

Första behandlingen: 80 €

Korrigering 2 veckor: 45 €

Korrigering 3 veckor: 50 €

Korrigering 4 veckor: 55 €

Korrigering 5 veckor: 60 €

 

Men, självklart så är det ett superbra erbjudande just nu:

 

 

Hela september-månad kostar det endast

65 € för ögonfransförlängning!

 

 

Så vill du bli ompysslad, vare sig det handlar om hår, naglar eller fransar så rekommenderar jag  Johanna  vid JT Beautystyle. Det går att boka via internet  här  eller via  telefonnummer  045-167 5110.

Adressen är Krokasvägen 4 A 1, 66210 Molpe.

 

Du hittar även JT Beautystyle på facebook och instagram.  
Här  är bilden av då hon fixade mina ögonfransar.

IMG 7197

Kommentarer

 • LillMorran 12/09/2016 10:22am (4 år sen)

  Jag är blond (naturligt) vilket gör att jag har ljusa ögonfransar. Jag började med att färga mina fransar, men eftersom jag är allegisk, så började mina ögon reagera, även om jag hade maskara. Så tänkte att jag prövar fransförlängning efter en lång pausperiod. Och jag har aldrig varit nöjdare!

  • Caroline Eriksson 12/09/2016 1:19pm (4 år sen)

   Så kul att läsa att fransförlängning fungerar fint för dig, trots att du reagerat på färg och maskara förr. :) Allt är ju så individuellt. :)

 • Linda Mäkinen 12/09/2016 1:09pm (4 år sen)

  Åh, det här är något jag skulle så vila testa. Men är lite osäker hur det fungerar med kontaktlinser :E

Skriv en kommentar