bloggheader6

Vad fick jag i födelsedagspresent?

Skrivet av Caroline Eriksson 25.09.2017 | 1 Kommentarer

Jag hade en av de bästa födelsedagarna någonsin. Speciellt om man jämför med då jag fyllde nitton år. Då försov jag mig, fick stopp i wc-stolen & grät bara för att. Men av alla mina födelsedagar, så var ändå den ett undantag, jag brukar ändå allt som oftast vara glad och inte låta något smått som stopp i toan ta ner mig. 

 

Den här födelsedagen firade jag i dagarna två. I lördags umgicks jag & Fredrik med ett par vänner, och vi hade en riktigt rolig kväll. Av våra vänner fick jag en palm med de vackraste bladen jag sett. De ser nästan ditritade ut.

 

fodelsedag 1

 

Skönheten är en Dracaena Fragrans. Jag blev så glad när vännen visste exakt vilka slags växter jag tycker om, och hon prickade riktigt rätt när hon fann denna växt med de vackra bladen.

Hoppas den ska trivas hos mig. Måste bara köpa en större kruka till den först.

 

fodelsedag 2

 

Det här är den present som gjorde att jag längtade lite extra till min födelsedag. Av Fredrik fick jag min alldeles första & riktiga bullet journal, från märket Leuchtturm 1917. Jag valde färgen orange (som ser mer rödorange ut), och är så nöjd!

Kommer nog att göra ett mer ingående inlägg om min Bullet Journal och hur jag planerar i den, men kort och gott är det här en anteckningsbok med prickade blad. Det är 249 numrerade sidor, vilket är behändigt.

 

Den här boken har hållit mig kreativ nu sen igår morse.

 

fodelsedag 3

 

Av mamma & syskonen fick jag en ansiktskräm från märket Ekopharma. Den är en 24h's kräm, som är vegansk och vänlig mot känslig hy. Den ger huden lyster samtidigt som den är fuktgivande med ett rama antioxidantskydd.

Jag har använt den nu igår och idag, och gillar den riktigt mycket.

 

fodelsedag 4

 

Och här är mina kort. I det vita kuvertet har jag födelsedagspengar från svärmor. Funderar på att köpa ett par vinterskor för pengarna, eftersom det annars lätt blir att man använder födelsedagspengar till mat och annat nödvändigt. 

 

Skor är för övrigt ganska nödvändigt, speciellt efter att mina senaste vinterskor gått sönder.

 

24.9.2017

 

Dessutom bjöd Fredrik mig på riktigt god restaurangmat vid Mölle igår. Jag valde entreôte med varma grönsaker & chorizosmör. Världens godaste! Fredrik säger också att en till födelsedagspresent är på kommande i oktober, så blir spännande att se vad det är för överraskning. 

 

Det här var det jag fick, och jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. <3 

 

Kommentarer

  • Christina 25/09/2017 4:00pm (6 år sen)

    Åh, ser framemot bujo-inlägget. Jag ska ta en sån i bruk vid årsskiftet. Kör på bujo nycklarna nu redan i min jobbkalender för att bli van.

    • Caroline Eriksson 25/09/2017 9:40pm (6 år sen)

      Tack för din kommentar! :) Jag ska försöka få ut inlägget redan i morgon, eftersom jag tycker det är SÅ HIMLA KUL med bullet journal. Samtidigt som jag hade noll koll när jag började med bujon. ;)

Skriv en kommentar