blogghedaear

Vad finns i min bil?

Skrivet av Caroline Eriksson 04.07.2017 | 0 Kommentarer

Vad är det bästa sättet för en att ta reda på hur en människa är? Ja, inte är det nu att se till ens hem, för där är bevisen ganska lätt att gömma undan. Jag t.ex brukar kasta allting in i vår walk in closet, eller i sovrummet och stänga dörren. Superbra tips om man vill ha en sån där snabbstädning, innan någon ny ska besöka ens hem.

 

Nej, vill man få en liten inblick i en persons liv så är det att se till hens bil. Endera är den så städad som det bara går, och vad det säger om en person har jag ingen aning om. Min är i alla fall inte städad.

Däremot har den alla nödvändigheter i sig som man kan tänka sig behöva. Även hittar man det man inte visste man behövde.

 

Välkommen till min bil.

 

iminbil 1

 

Röda faran är en välsignad bil. Den första ägaren gjorde det på riktigt, medan jag i min tur klistrade upp ett klistermärke med Jesus som kramar om en katt.

Dessutom tror jag på kristaller och har använt mig av dem i meditation. Den kristallen jag har på min nyckelknippa ska ge mig massor av pengar, om någon undrade. 

 

iminbil 2

 

I handsfacket så hittar man viktiga papper, cd-skiva av Robbie Williams med hans störta hits och en drömfångare.

 

iminbil 3

 

I baksätet hittar vi de arbetshandskar mina händer tycker bäst om. Handskarna är de där blåa som inte innehåller latex eller puder. Alla andra arbetshandskar torkar ut mina händer, och det är inte roligt.

 

iminbil 4

 

Jag har en mysig filt som har kommit till användning flera gånger. Ibland när jag får flow att fotografera så kan det även innebära att jag står i kallt vatten eller blir full av snö. Så då virar jag denna runt mig när jag kör tillbaka hem till värmen. 

 

Det här är även den plats Mr Fantomen älskar att sitta vid när vi åker bil längre sträckor. 

 

iminbil 5

 

Och det här är den plats som jag kallar organiserat kaos. Bakluckan. För något åt sen körde jag runt med en enorm sprängticka här, och för tillfället är det en plats att samla allt nödvändigt i.

 

Här hittar du:

- En söndrig metallsak som borde egentligen till skrottippen. Det är någon "arm" som ska hjälpa vindrutetorkarna att fungera normalt.

- Grillkol, för man vet aldrig när hungern slår till.

- Jesustejp, för det fixar typ allt. 

- En rosa skruvmejsel.

- Hammare.

- Skruvar som ska vara i betong.

- Yogamatta, för man vet aldrig när man vill yoga.

- En sån där glittrig matta man ska ha på vindrutan när det är kallt. Fick den av mamma i höstas, och den var guld värd hela vintern. <3

 

iminbil 7

 

I passagerarsätet hittar du ett stycke handväska av italiensk ko, och en vattenflaska. Jag har alltid, alltid, alltid vatten med mig. Superviktigt!

 

iminbil 8

 

Och det här har ingenting med mig att göra, utan ba är ett tecken att bilen har hunnit vara med några år. 

Hålls inte fläktsaken som man vill att den ska blåsa, så får man ta hjälp av lite papperslappar. Och det fungerar fint.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar