bloggheader6

Vad finns i min handväska?

Skrivet av Caroline Eriksson 21.08.2017 | 0 Kommentarer

I början av juli-månad fick ni följa med till min bil, för att se hur det riktigt ser ut i röda faran. Idag så ska ni få ta en titt i min handväska. Lovade mig själv att visa exakt ALLT som fanns i den idag, utan att gömma undan t.ex rymningsbenägna halspastiller täckta av damm, eller snoropapper.

 

Blev själv lite överraskad över innehållet, och lite tacksam över att den verkade vara rätt så städat ändå. Efter det här inlägget har jag dock kastat några saker, för man behöver ju städa upp lite mellan varven.

(ps. alla svärtade ord som är en länk, tar er till andra blogginlägg på min blogg där jag skrivit om väskor och roliga resor.)

 

iminhandvaska 1

 

Det här är alltså min vardagsväska. Från att ha varit en väskoholic som kunnat använda en handväska varje vecka på ett år, så äger jag idag tre. Denna, som är en större modell, och en mindre variant av samma märke för festliga tillfällen.

Och så kameraväskan.

 

iminhandvaska 2

 

Det här är alltså resultatet efter att jag tömt väskan på allt innehåll. Nu ska ni få höra lite bakgrundhistoria om vissa saker.

 

iminhandvaska 3

 

1. Namnskylten som är tänkt ska vara på mina arbetskläder. Det var ett magnetiskt fäste, som var värdelöst, eftersom jag var och varannan dag tappade mitt namn. Nu har jag alltså bara namnet kvar, medan magneten är spårlöst försvunnen.

2. En lila färgpenna. Vet inte varför den är i väskan, men kanske jag har användning av den någon gång.

3. Min nyckelknippa. Stenen är tigeröga, som ska ge en klarhet och pengar i livet.

4. Kvitton från min senaste Vasa-vistelse då jag shoppade sockor och mjukisbyxor från Stadium, och färger till min printer från Gigantti.

 

iminhandvaska 4

 

5. Varför köpa dyra vattenflaskor, när man kan återanvända en bra flaska? Jag har alltid en vattenflaska med mig, vart jag än går.

6. Fick en god orsak att kasta lite saker nu, eftersom det här är något jag aldrig använder. En shoker. Hade väl haft planer på att vara hipp och i modet, men den här shoker-trenden var obehaglig för mig. Klarar inte av att ha något spänt runt halsen, och den här har legat i handväskan i evigheter.

7. 20 cent...

8. ... som egentligen borde vara i min plånbok. Plånboken som har hängt med i evigheter och börjar se sina sista dagar. Men det är så svårt att hitta stora och snygga plånböcker (för jag har ju så mycket pengar), att jag vägrar släppa taget om denna.

9. Tuggummipåsar. En tom och en halvfull.

10. Min nuvarande bullet journal. Jag fastnade verkligen för det, och ser nu fram emot min födelsedag då jag får en "äkta" bujo, istället för detta häfte för 80 cent. Inte för att det inte funkar, men jag arbetar inte så bra tillsammans med rutor.

 

iminhandvaska 5

 

11. En billig variant av Tangle Teezer, köpt från Wasaline, eftersom jag glömt min riktiga hemma. Köpte den 19 december, 2015, då vi hade en svinrolig dag i Umeå. Vill du läsa om den dagen, och få ett gott skratt: klicka här. Tangle Teezer är för övrigt det enda som får någon ordning på mitt hår.

12. Som med den där shokern, så lämnade även klockan att ligga i väskan. Tänkte att det skulle vara en snygg och behändig accessoar, men jag tycker bara klockan är i vägen och så kollar man ändå tiden på...

13. ..telefon. Den som är med mig vart jag än går. Typ.

14. När jag fann flera fyrklöver 24 juni, gick jag till butiken för att köpa två lotter. Har inte ännu extracheckat dem om jag vunnit något.

15. Snoropapper. För man kan alltid behöva servetter.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar