bloggheader6

Vad musiken gör med mig

Skrivet av Caroline Eriksson 28.11.2018 | 0 Kommentarer

Jag är trött, snorig och försöker få upp energin genom att lyssna till musik jag minns som bäst från min barndom. Du vet, Boomfunk Mc's – Freestyler för att få upp rytmen, Infinite Mass – Bullet för att få lite fananamma i kroppen, Spice Girls – Wannabe för att få känna av lite GRL PWR och Robbie Williams – Millenium för att lugna ner mig lite igen.

  

"We all enjoy the madness,

cause we know we're gonna to fade away"

- Robbie Williams

 

Musiken har alltid varit en stor del av mitt liv. Även de stunder tystnaden varit betydelsefull för mig, återvänder jag alltid till musiken. Vare sig det är att lyssna till andras melodier eller skapa mina egna. Medan vissa låtar får mig att känna en speciell känsla, så kan andra kasta mig tillbaka i tiden till en speciell situation.

 
Det är ganska mäktigt egentligen hur musik kan påverka oss. Minnen, känslor och allt där emellan som får oss att vara människor.

 

27.11.2018 1

Kan ännu låtar utantill som jag lyssnade på för tio år sen, bara för att jag sjungit med dem.
Utan att ha läst texten före.

 

Och det är sånt jag tänker på denna förmiddag. Ska iväg på ett möte snart och borde stänga datorn och leta fram respektabla kläder och kamma mitt hår. Humöret är i alla fall på topp efter att ha fått en lugn och bra start på dagen, med bra musik och gott morgonkaffe.

 

Har du önskemål på blogginlägg att läsa,

eller vill se något speciellt på bloggen? 

Skriv en kommentar (och ha en underbar dag).

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar