bloggheader6

Vad som fick min värld att stanna idag.

Skrivet av Caroline Eriksson 10.12.2017 | 0 Kommentarer

Det finns mycket, och ändå ingenting, jag har att skriva efter den här helgen. Har i princip spenderat all vaken tid vid huset, och när jag inte varit där så har jag läst ut boken "Det" av Stephen King. 1340 sidor och jag vill ha mer. 

Har åter en gång fått upptäcka och inse att jag klarar av mer än jag trodde, och sånt är alltid positivt. Tänk hur mycket ens felaktiga föreställningar och tankar kan hindra en, innan man ens hunnit testat på att göra något nytt. Så, jag har gjort något nytt och jag gjorde det jäkligt bra. 

 

Annat då? Nå, ingenting särskilt, förutom att.... 

IDAG  FICK  JAG  ÅTER  IGEN  I  MITT  LIV  NÄRKONTAKT  MED  EN  ÖRN.  Och liksom alla andra gånger  (det är bara att skriva in "örn" i sökrutan här till höger för att se alla mina blogginlägg om de örnar jag mött)  så var det som att hela världen pausade,  på  ett  bra  sätt. Stunder som den idag känns det som om de enda som kan röra sig är jag och örnen.

 

Jag var alltså på väg till huset och hann svänga in till den väg som leder till huset, när jag ser något stort komma via talltopparna. Det tog tre sekunder och innan jag insåg att det var en örn. Och visst är alla örnar maffiga fåglar, men den här var extra stor.

Eftersom hela världen hade vid den här stunden pausat, så hann jag hoppa ut ur bilen, se fågel nästan röra vid grannens hus med sina vingar, när jag inser att  "jag har ju för böveln kameran i väskan". Hoppar in i bilen igen, tar fram kameran och ser örnen fortsätta vidare mot åkrarna. 

 

Och typ här hade världen börjat röra på sig igen, grannarna ville köra iväg med sin bil och jag fick så lov att köra vidare till mitt framtida hem. Men ändå, det var en mäktig upplevelse och jag är så otroligt lycklig och tacksam att jag kommer att bo typ  mitt  ute  i  ingenstans,  för där finns det vackra varelser som örnar, ugglor och såna djur.

Igår kväll lät t.ex något  "ååuuuuuuuu"  i skogen. Jag tjoade "ååååuuuu" tillbaka.

 

resizedimage800533 IMG 8665

På bild ser du en av alla örnar jag fått närkontakt med. Den jag såg idag hade betydligt längre vingar.

 

Inför nästa år så har jag tänkt göra upp en bucket list med saker jag vill göra, och ett av de kommer verkligen att vara att få vara så nära en örn att jag kan röra vid den. He måst ga.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar