Bloggheader Caroline3

Vappen i bilder och text

Skrivet av Caroline Eriksson 01.05.2016 | 0 Kommentarer

Oj vilken fin vappen det blev igår. God mat, fina vänner och mycket skratt. Jag drack till och med en cider. Fotograferade mycket, och under bilderna fortsätter texten om min fina vappenkväll.

Dagens planer är att åka in till stan en sväng med kärleken. Kanske se lite raggarbilar och köpa torkade godislängder.

 

Vad är era första maj planer? :-)

 

matenvargod

 

Maten var god. Så god att jag inte ens tänkte en tanke på att ta bild av den, innan jag ätit klart. :D Vi åt god sallad, olika kött och chorizokorv. Jag hade lagat (läs: köpt en färdig frusen) grönsaksgratäng med olika ostar och det var himmelskt gott. 

 

IMG 2807

 

Våra vänner. Nästa vecka ska hon ta med mig på ett äventyr (??) och jag har en misstanke om att hon vill jag ska motionera, då jag skulle ha "bra skor och mjuka kläder" på mig. Spännande. 

 

IMG 2827

 

Vi spelade Alias. Jag kom på andra plats. Och fick resten av shacket att skratta, när jag för allt i världen inte kom på ordet "örfil" och istället sa "smörfil". Smöööör. :D

 

IMG 2836

 

Sen blev det mörkt. Humöret ändå på topp.

 

IMG 2844

 

Så här såg alltså min LCHF-smörgåstårta ut. Rekommenderar verkligen er att testa på receptet jag bloggade om igår. Smörgåstårtan blev så otroligt god, och det är den bästa glutenfria smörgåstårtan jag ätit på år och dagar.

Det bästa med att inte kunna äta all mat? Man får en helt egen smörgåstårta.

 

IMG 2843

 

Så här såg den "normala" smörgåstårtan ut. :-)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar