bloggheader6

Var det så jobbigt, sist och slutligen?

Skrivet av Caroline Eriksson 29.08.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Igår sändes intervjun med mig & Fredrik, men misströsta inte om du missade den. Jag  länkar  radiointerjvun  här  om du vill höra min morgonröst. Den börjar vid 08:15 minuter. Annars kan du läsa en hel artikel om oss också här

 

Som det känns nu så är faktiskt det värsta över. Det värsta, som aldrig riktigt var så värst farligt. Det som återstår nu är att måla resten av alla väggar (som jag gör idag), och vänta på golvet som ska torka. Takpanelen ska beställas och på plats. Såna där småsaker.

Men det var aldrig som jag trodde det skulle vara att bygga hus. Det var så mycket bättre.

 

För när jag & Fredrik började bygga så tänkte vi att det skulle behövas hjälp av massor av personer. Jag hade ju hört talas om stora talkofester för de som hjälpt till i varje hörn, och om hur tungt andra tyckt deras husbygge varit. 

Kommentarer damp in på bloggen som menade att verkligheten skulle komma emot för mig, och att jag skulle ångra min glädje över husbygget. Att det skulle vara så h****** tungt. Men vet ni vad?

 

 

Jag vill inte och tänker inte förminska andras känslor över ett husbygge,

men tänker inte heller förneka att detta är det roligaste jag varit med om. Inte är det så svårt att bygga hus.

Vi har klarat det riktigt bra, bara han och jag. Och vår upplevelse och känsla över allt, är att det bara är roligt.

 

 

Enda gången jag hade liiiiiiite lejdon var när jag visste av att Robbie Williams, min andra älskling, var tre timmar ifrån mig. Men där stod jag vid huset, svettig med förstört nagellack. Men hej, Robbie Williams får hälsa på sen när det är den riktiga inflyttningsfesten.

 

 

 

Klicka på bilden för att bli ivägskickad till senaste artikeln om oss.

 

 

Skarmavbild 2017 08 29 kl. 10.53.29

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar