bloggheader6

Vår husnummer och numerologins betydelse.

Skrivet av Caroline Eriksson 16.02.2018 | 1 Kommentarer

I morgon är det en månad sen vi tog vårt pick och pack och flyttade, och sen sist ni fick se bilder och film av huset så har det hänt ett och annat.

 

1. Nu ser det faktiskt ut som om någon bor här.

2. Vi har fått upp en vacker stringhylla jag fyndat på loppis, där vi nu har kärleksbilder av oss och alla våra odlingar.

3. Husstenen har fått sin husnummer.

 

Vi hade redan förra året, då Skinnars grävde fram vår hussten ur marken, stora planer hur vi skulle pryda den. Enorma siffror skulle på något sätt borras fast, men det största dilemmat var man skulle finna såna siffror.

I vanliga byggaffärer finns siffror, men de var i vårt tycke alladeles för små. Har man en vacker sten, så går det inte bara att ta första bästa. Så vi googlade och sökte land och rike efter något som skulle falla i vårt tycke, men de siffror vi fann kostade hundralappen. Styckepris.

Så när en vän till oss, som arbetar med järn och sånt, sa att han kunde fixa till hussiffror var det som om universum lyssnat till oss.

 

Så vi fick våra siffror och Fredrik har nu visat åter en gång hur tålmodig och noga han kan vara. Han har slipat, målat, slipat och målat lite till - och de siffror som en gång i tiden var järn är nu helvita och på plats på stenen.

 

hussten.15.2.2018 1

 

Tadaa!! Se så vackert det blev.

Om du följer mig på instagram och ser mina stories så såg du kanske en liten glimt av hur det såg ut när vi (läs: Fredrik) borrade i stenen för att få hussiffrorna på plats. Då, jämfört med igår då det var vackert väder, så blåste det iskallt och var mulet. Man ska ju välja sina stunder att arbeta utomhus, höhö.

 

Jag är riktigt nöjd med hur slutresultatet blev, och tycker Fredrik har gjort ett otroligt arbete till att få till så fina och släta siffror. På det viset är vi helt olika, då jag har noll tålamod och inte kan förstå hur bra något blir om man ger lite tid till det. Allt ska ske med detsamma, helst igår. Fredrik däremot är född med tålamod och ser framför sig hur bra något kan bli, bara man inte rusar och försöker få fram ett resultat så snabbt som möjligt.

 

hussten.15.2.2018 2

 

Är man för övrigt intresserad av numerologi, som jag är, så blir vår adressnummer 25 till en sjua. Vilket låter bra, för google menar att är man kreativ, tycker om att skriva och är "lite" spirituell så kommer man att älska att bo här.

Det står att man kan få massor av djupa och intellektfulla insikter i det här hemmet, och det är väl bara hejmåt.

 

Räknar man dessutom vägens namn och vår husnummer tillsammans blir det nummer fyra, som betyder att det här hemmet ger en ansvar, inre styrka och att pengar ska börja rulla in. Halleluja säger jag till det!

 

hussten.15.2.2018 3

 

Och här är det, vårt hem.

Det känns fortfarande så otroligt och underbart att just vi får bo här. I skrivande stund (för när detta publiceras ligger jag och sover) sitter jag på ena sidan av vår nästan fyra meters långa soffa och pajar Mohicana, som sover bredvid mig, på magen. På andra sidan av soffan bläddrar Fredrik på fjärrkontrollen för att se vad utbudet på tv'n är. Mellan oss ligger Fantomen och Leila är vid sitt favoritfönster och sover.

 

Här har vi det bra.

 

 

Kommentarer

  • Jessica 17/02/2018 9:59am (5 år sen)

    Ska ni bygga något garage sen också? Blir det också element? :)

Skriv en kommentar